Reîntoarcerea lui Jay Leno

Apropo.ro / 18.08.2009, 22:04
Reîntoarcerea lui Jay Leno
Credeaţi că, dacă a fost înlocuit de Conan O’Brien la “Tonight Show”, Jay Leno va renunţa la televiziune? Ei bine, nu. Iar Jay-Z, Rihanna şi Kanye West vor fi alături de el, în prima seară de “The Jay Leno Show”.

Are o colecţie impresionantă de maşini, e pasionat de motoare şi se laudă că încă îşi iubeşte nevasta. Motive bune să vrei să ieşi la pensie şi să trăieşti tihnit din averea acumulată. Nu cu aceleaşi gînduri a plecat însă Jay Leno de la pupitrul emisiunii care l-a consacrat, “The Tonight Show”, şi nici cei de la NBC nu par să renunţe la el atît de uşor. Ei au anunţat că în grila de programe lansată în toamnă va fi loc şi pentru un nou proiect Jay Leno.

Zvonurile au fost confirmate: pe 14 septembrie, la 22.00, Leno se reîntoarce în studio cu “The Jay Leno Show”. Tot ce ştim este că gazda va fi ceva mai slabă (cu 6 kilograme mai puţin, în urma regimului indicat de medici, după spitalizarea din august), mai puţin critică, dar la fel de amuzantă.

Pentru ediţia de deschidere, Leno îi are ca invitaţi pe Jay-Z, Rihanna şi Kanye West, care vor cînta împreună “Run this town”, de pe cel mai recent album al lui Jay-Z, “The Blueprint 3”. Pentru Rihanna, aceasta este cea mai importantă apariţie la televiziune în calitate de invitat, de la debutul scandalului dintre ea şi fostul său iubit, Chris Brown.