Relaţia Andreei Bălan, sortită eşecului! „Va avea doi copii şi doi soţi”

De: Nicoleta Nicolae / 13.05.2016, 12:29
Relaţia Andreei Bălan, sortită eşecului! „Va avea doi copii şi doi soţi”
Însărcinată în patru luni cu iubitul ei, actorul George Burcea (28 de ani), cântăreaţa Andreea Bălan (31 de ani) va trebui să lupte dacă va dori să ajungă la un mariaj cu actualul iubit şi să-l şi menţină.
Cel puţin asta susţine specialistă în numerologie Carmen Harra.
 
„Ei văd lumea diferit, nu ştiu cât de mult rezistă. Ei doi chiar se înţeleg?! Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt. 7 cu 6 se bat cap în cap şi înseamnă o relaţie foarte dificilă, o relaţie toxică. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea între aceste două numere e imposibil de realizat. Nu sunt de mult împreună şi nu ştiu cât de mult vor rezista. E genul de relaţie pentru care trebuie să lucreze amândoi ca să meargă. Sunt doi oameni care văd lumea diferit; sunt atât de diferiţi încât e greu să reziste în timp. Nu văd un mariaj cu acest bărbat, ci doar o relaţie. El e un băiat foarte bun, dar într-o căsnicie trebuie să te potriveşti. Anul acesta nu-l prea ajută pe el pentru că e unul mai dificil. E un tip familist, generos, dintr-o bucată, norocos din multe puncte de vedere, inclusiv material. El i-ar putea fi un sprijin în viaţă dacă ea vrea să balanseze. Decizia acestei relaţii îi aparţine doar ei”.
 
„Va avea doi copii şi doi soţi”
 
Viitorul sună foarte bine pentru Andreea, susţine Harra pentru Ziarul Ring: „Ea trebuie să aibă doi copii, fată şi băiat – nu ştiu care vine primul, dar cel mai probabil va avea un băiat. Energetic, ea ar trebui să aibă un băiat, iar el o fată; vom vedea care e mai puternic genetic şi va da sexul copilului. Rămâne de văzut dacă ambii copii ai Andreei vor fi cu acelaşi bărbat. Aici intervine liberul arbitru, e decizia ei. Dacă în următorii doi ani lucrurile nu merg bine, Andreea va decide să meargă pe drumul ei şi, apoi, să fie într-o altă relaţie. Nu vreau să le prevestesc despărţirea chiar acum, însă numerologia îi avertizează. În codul ei, ea are doi copii şi două mariaje. Sunt mulţi oameni care se încăpăţânează să rămână într-o relaţie în care nu există nicio legătură şi preferă un compromis