Relatia de dupa relatie

Apropo.ro / 31.07.2007, 10:52
Relatia de dupa relatie
Rasuna in urechi...nu am sa ma mai insor vreodata...nu-mi trebuie altcineva. Spui aceste vorbe in cazul in care esti lipsit de experienta sau prea in varsta (treaba cu varsta cred ca o sa iasa din schema cat de curand la cate relatii de gen vedem). Poate o iubire


Rasuna in urechi…nu am sa ma mai insor vreodata…nu-mi trebuie altcineva. Spui aceste vorbe in cazul in care esti lipsit de experienta sau prea in varsta (treaba cu varsta cred ca o sa iasa din schema cat de curand la cate relatii de gen vedem). Poate o iubire imensa iti da aceste sentimente…in niciun caz nu trebuie sa ramai singur.

Viata este un ciclu si nu ar fi cazul tau chiar primul. Altii inaintea ta au rostit vorbele dupa care s-au razgandit. Cineva care iubeste, a iubit, nu-si doreste ca celalalt sa fie singur o viata. Nici la manastire nu se mai poarta.

Daca esti tanar in mod cert nu ai sa rezisti sa stai mult timp singur. Corpul tau va cere nevoia de a se hrani…cu dragoste. Este ceva perfect normal. Si apoi, pentru cine te pastrezi?

Ai avut o casnicie din care a rezultat un copil dar totul s-a sfarsit. Nu este capat de lume, se intampla. Viata te poarta pe nebanuite carari si cand nu te astepti atunci se iveste ceea ce cautai. Conteaza daca vrei sa primesti si sa o iei de la capat. Daca nu v-ati mai inteles…nu merge cu forta. Decat sa ajungeti sa va inselati unul pe celalat mai bine fiecare pe drumul lui. Ramaneti prieteni, nu se stie niciodata…

Ai iubit mult si nu crezi ca o vei mai face vreodata. Fiecare dragoste isi are farmecul ei. La fel cum oamenii sunt diferiti. Fiecare va avea ceva ce-ti place si te atrage. Poate ce ai trait pana acum nu ai realizat ca nu este ceea ce ai vrea sa traiesti. Iubirea vine ca un hot. Nu cred ca ti-ai propus ca te indragostesti si gata ai facut-o.

Anumite persoane spun ca le este greu sa o ia de la capat cu toate acele discutii de inceput, prezentari, povesti. Daca te limitezi la ceva mai strict, scapi si devine ok. In timp se vor descoperi lucrurile, doar nu te insori din prima. Vei regasi acele plimbari si discutii interminabile si cu impresia ca tot nu sunt indeajuns. Primul sarut, prima atingere, prima imbratisare. Vei redescoperi gustul. Totul este sa vrei asta.

Daca esti tata, chiar daca nu este copilul langa tine, unele te vor dori pentru experienta de viata, sau sa-ti demonstreze ca se poate si mai bine, altele nu se vor implica in relatie tocmai acestui fapt avand teama ca te-ai putea intoarce la familie.

Persoanele trecute de o prima tinerete au o altfel de gandire, in sensul ca au impresia ca daca nu mai este in viata celalalt partener, il tradeaza. Nu este deloc asa. In cazul in care ai numai asta in cap gresesti. Nu fii propriul tau prizonier. Daca tu consideri ca sub forma de respect nu mai vrei pe altcineva…este alegerea ta. La batranete timpul trece greu atunci cand esti singur. Relatia in cuplu se bazeaza mai mult respect, ajutor reciproc, afectiune.

Dragostea este privita diferit la anumite varste. Dragostea iti da un sentiment de implinire si fericire. Singur le ai doar daca nu vezi si altceva decat cariera de succes. Asadar, macar da o sansa dragostei ca sa nu-ti regreti mai tarziu faptele.

Carmen Ulian