Relatia gay a miliardarului Pierre Lagrange l-ar putea costa 200 de milioane de dolari

Apropo.ro / 06.09.2011, 12:00
Relatia gay a miliardarului Pierre Lagrange l-ar putea costa 200 de milioane de dolari
Omul de afaceri Pierre Lagrange si-a parasit sotia pentru a fugi in bratele unui barbat. "Distractia" l-ar putea costa 200 de milioane de dolari, cam jumatate din averea pe care o detine.

Pierre Lagrange este un prosper om de afaceri din domeniul imobiliarelor, si nu doar atat. Dupa o viata petrecuta alaturi de sotia sa, belgianul s-a trezit indragostit de designerul Roubi L’Roubi, 42 de ani.

Lagrange, 49 de ani, este decis sa divorteze de sotie pentru a lua viata de la capat alaturi de omul pe care il iubeste, insa separarea l-ar putea costa scump.

Averea lui Pierre este estimata la circa 400 de milioane de euro, iar in urma divortului ar putea ramane fara aproape jumatate din bani. Omul de afaceri are si trei copii cu sotia sa.

Si pentru ca dragostea e oarba, lui Lagrange nu ii pasa ca va ramane fara ceva bani, important este sa isi gaseasca linistea in bratele iubitului sau.

Sotia afaceristului, Catherine, a fost de acord cu divortul, precum si cu „conditiile” puse in joc, mai ales ca este o femeie intelegatoare.

Pierre Lagrange a investit multi bani si in producerea filmului „Avatar”, si a castigat bani si dupa ce a vandut casa lui Roman Abramovici cu 102 milioane de euro.