RELAȚIE BOLNAVĂ‚: El are 16 ani, ea are 43 de ani și au o fiică

De: Gabriela Voicu / 18.12.2012, 10:30
Renata Juras și Ervin Szabo par a fi mamă și fiu pentru cine îi vede prima dată, dar povestea lor a șocat o lume întreagă.

Povestea de iubire a acestui cuplu ar putea fi catalogată drept bolnavă. Când Renata Juras și Ervin Szabo sunt văzuți împreună, ar putea fi luați drept mamă și fiu. Cu toate acestea, ea este mamă a doi copii și are 43 de ani, iar iubitul său are 16 ani, dar avea 13 ani când s-au cunoscut.

Renata era antrenoare de handbal când l-a întâlnit pe Ervin, de care susține că s-a îndrăgostit. Timp de cinci luni ea și-a reprimat sentimentele, dar apoi s-au sărutat, iar băiatul părea să îi împărtășească sentimentele.

Astăzi, după trei ani, timp în care femeia a fost condamnată la închisoare pentru sex cu un minor, cei doi au devenit părinți și intenționează să se căsătorească. În Austria, unde locuiesc ei în prezent, vârsta legală pentru consimțământ sexual este 14 ani.

Vezi galeria foto

Renata a povestit că pentru iubitul ei relația cu ea a fost prima de natură sexuală. „Este cel mai bun iubit pe care l-am avut. Nu am simțit că fac ceva greșit., deși eram confuză și stiam că incalc anumite limite”, a declarat fosta antrenoare, care și-a pierdut locul de muncă după ce legătura cu Ervin a ieșit la iveală. Ea vinde acum echipamente sportive online pentru a întreține familia.

Femeia a divorțat în 2007 de Milivoj, în vârstă de 45 de ani, cu care are două fiice, Carla (21 de ani) și Emily (16 ani).

Majoritatea rudelor celor doi au acceptat în cele din urmă relația lor, cu excepția tatălui vitreg al băiatului, care a reclamat-o pe femeie la poliție în octombrie 2010. Ea a fost arestată și condamnată la 22 de luni de închisoare, dar după ce ea a ispășit pedeapsa cuplul și-a reluat relația.

Acum cei doi susțin că sunt fericiți, iar Ervin merge la școală și își ajută partenera de viață să schimbe scutece și să o hrănească pe fiica lor, Noemi, născută anul acesta.