“Release Me”, primul videoclip al trupei Hybrid Symphony

Redacția / 18.02.2015, 18:00
“Release Me”, primul videoclip al trupei Hybrid Symphony
Duminică, 8 februarie 2015, Hybrid Symphony, una dintre cele mai promiţătoare trupe ale anului 2014 de pe scena metalului simfonic din România, grup care combină inspirat mai multe subgenuri muzicale, a făcut public pe contul oficial de youtube clipul celui piesei “Release Me” de pe demo-ul “Whispers” (2014).

Clipul a fost filmat, în decembrie 2014, în mai multe locaţii din Sighetu-Marmatiei.
 
Videoclipul aduce în faţa publicului o istorie estetizată a trupei, aşa cum ei sunt sau cum se privesc a fii. Oameni diferiţi, din medii diferite ajung să formeze un grup, având ca scop personal o dezvoltare şi exprimare a laturii lor artistice, aducând cu ei gusturi, idei şi concepte personale diferite.  

Acesta fiind un motiv pentru care avem ocazia să găsim în piesele celor de la Hybrid Symphony stiluri şi maniere diferite de abordare a compoziţiilor, videoclipul fiind o transpunere vizuală a acestui concept.
           
Echipa care a lucrat la realizarea videoclipului este formată din:

 
Regizor: Bogdan Florea
Regizor de imagine: Bogdan Florea
Cameramani: Gabi Toth
Zoltan Jambor (Studio Zee )
Director de montaj: Gabi Toth
Editor:  Gabi Toth

Videoclipul poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=RqiZDkzUD2k&sns=fb
 
Hybrid Symphony este o trupă din Sighetu Marmaţiei – Maramureş, care şi-a făcut debutul pe scena rockului underground cu demo-ul intitulat “Whispers”. Demo-ul a fost lansat online în data de 18 mai 2014. Materialul este disponibil integral pe pagina youtube: https://www.youtube.com/watch?v=VJ2O7L7f8Do&list=PL4HOHy0Q_FyUx0xMwUDfnxSfZyYtAMv1E
 
“O trupă omogenă, baza având-o în symphonic şi oscilând calitativ între goth, death şi alternative, influenţe clasice şi o componenţă între 15 şi 25 de ani, aceştia venind fiecare dintr-un mediu muzical diferit decât cel practicat în prezent.”(Pierre Albert – Jurnal Rock)

Pe lângă numeroase concerte pe plan local şi naţional cu diverse trupe de talie naţională şi internaţional, trupa a reuşit să se afirme şi competitiv la două dintre cele mai importante concursuri rock din România: Finala concursului Posada Rock 2014 şi Finală concursului Rock’n’Iasi Metal 2014 (locul 5)
           
Componenţa trupei:

– Miruna Puiu (voce)

– Alexandra Joicaliuc (voce)

– Leonard Homei (vioara)

– Bogdan Chesa (chitara)

– Claudiu Ciocan (chitara)

– Daniel Nyisztor (chitara bas)

– Porganczki Adam (clape)

– Gabor Kovy (tobe)
 
Facebook: https://www.facebook.com/HybridSymphony