Remake-ul „Gossip Girl” a stabilit un record pe HBO Max în prima săptămână de la lansare

De: Ana Obretin / 14.07.2021, 15:10
Remake-ul

„Gossip Girl”, serialul care a făcut furori în întreaga lume, s-a întors și a avut premiera în Statele Unite ale Americii pe 8 iulie. Distribuția originală nu a fost păstrată, locul Serenei Van Der Woodsen, jucată de Blake Lively, și al lui Blair Waldorf (Leighton Meester) fiind luat de personaje noi, la fel de interesante și de carismatice.

Mult așteptatul remake al serialului cult difuzat din 2007 până în 2012 pe canalul american CW a atras mulți americani curioși. Potrivit The Wrap, serialul imaginat de Joshua Safran (producătorul seriei originale) a ocupat primul loc în topul celor mai urmărite producții de gen de pe HBO Max de la lansarea platformei, în mai anul trecut.

Într-un comunicat, platforma a evidențiat faptul că „o mare parte dintre noii abonați au ales ‘Gossip Girl’ ca primul lor conținut de vizionat”. Un fenomen care a fost mai puțin important pentru seriile originale anterioare difuzate pe HBO Max. „În ora care a urmat lansării primului episod (…), serialul s-a clasat pe locul 11 ​​în tendințele naționale de pe Twitter și a ajuns în top 5 la prânz”, se arată în același comunicat.

Criticii au fost mai puțin entuziasmați de noua versiune „Gossip Girl”

Dacă spectatorii americanii au fost numeroși, criticii s-au arătat mai puțin entuziaști. Presa americană a criticat în special „lipsa dezvoltării personajelor”, latura „frivolă și goală” a subiectului și o notă generală de plictis indusă.

În seria nouă, acțiunea are loc la opt ani după ce aventurile din „Gossip Girl” s-au încheiat, iar blogul a fost închis. De data aceasta accentul se pune pe felul în care rețelele de socializare online au schimbat radical viața și relațiile interumane.

CITEȘTE ȘI: Gossip Girl, un stil irezistibil! (poze)

Cele mai de succes seriale din ultimii 10 ani!

Foto: Profimedia Images