Remediul antistres pentru Cristina Rus

Apropo.ro / 23.07.2013, 17:00
Remediul antistres pentru Cristina Rus
Cristina Rus apelează la o metodă mai puţin obişnuită pentru a se relaxa atunci când este stresată. În timp ce multe femei merg la şedinţe de spa sau chiar la psiholog, frumoasa artistă preferă să asculte muzică populară.

Deşi cântă muzică pop de mai bine de 15 ani, de când s-a lansat în showbizul românesc, Cristina Rus se declară o mare admiratoare a cântecelor folclorice şi a tradiţiilor româneşti în general. Astfel se face că, atunci când este stresată, ascultă CD-uri sau discuri vechi de vinil cu cele mai frumoase compoziţii de acest gen. În plus, seara, după ora de culcare a băieţelului ei, Cristina obişnuieşte să asculte în surdină un post de radio care difuzează astfel de piese.

”Tradiţiile româneşti sunt moştenirea noastră de care avem de ce să fim mândri! Iubesc muzica folclorică şi costumele naţionale din toate zonele ţării. Am colindat toate regiunile mulţumită concertelor şi am întâlnit oameni deosebit de frumoşi şi obiceiuri care merită şi trebuie promovate în rândul tinerilor. Iubesc muzica populară şi o ascult şi o cânt când am ocazia. Am acasă multe albume de acest tip şi ascult frecvent un radio care difuzează asemenea piese. Mă liniştesc şi îmi aduc aminte de vremurile frumoase ale copilăriei pe care am petrecut-o la bunica mea”, declară Cristina Rus.

Artista a cochetat cu folclorul în trecut, atât înainte de a se lansa în showbiz, ca membru al trupelor Sing Sing BB şi Blondy, şi apoi ca artist solo, cât şi ulterior în diverse emisiuni TV. Cristina Rus a revenit recent în muzică, după trei ani petrecuţi în sânul familiei, cu un nou videoclip, “În doi”, care se bucură de sute de mii de vizualizări.