Remember 2014: Theo Rose, cea mai frumoasă adolescentă din showbiz… „sub acoperire”

De: Nicoleta Nicolae / 04.01.2015, 11:00
Remember 2014: Theo Rose, cea mai frumoasă adolescentă din showbiz...
Theo Rose, cea mai frumoasă adolescentă din showbiz, a dat microfonul pe armă în cel mai recent videoclip al său, realizat pentru piesa « Te Quiero ».

Piesa lansată este soundtrack-ul perfect pentru orice party, iar videoclipul parcă ne transpune într-un film de acţiune cu Tom Cruise, în care Theo joacă rolul unui agent secret sexy şi nemilos.

Artista primeşte o misiune dificilă, aproape imposibilă pe care trebuie să o ducă până la capăt cu succes. Însă, obstacolele nu se lasă aşteptate, iar Theo se vede nevoită să aleagă între a-şi împlini datoria sa de agent şi a trăi o poveste de iubire.

Despre filmarea clipului, Theo a mărturisit : „A fost o experienţă extraordinar de frumoasă, dar şi grea. A trebuit să mă antrenez mult la sală şi în poligonul de tragere, dar am savurat fiecare moment, mă regăsesc perfect în acest rol”.        
Piesa este o coproducţie Roton Music şi Mixton Music şi a fost compusă de Cătălin Dascălu, în colaborare cu producătorul spaniol Albert Kick, iar videoclipul poartă semnătura regizorului Ciprian Iacob.

Theo Rose s-a remarcat în vara lui 2014 cu single-ul «Pe Bune» cu care a reuşit să ne răcorească în zilele toride şi al cărui videoclip a putut fi urmărit pe aproape toate televiziunile muzicale de la noi.



Mai mult, piesa a înregistrat peste două milioane de vizualizări pe YouTube. Toamna trecută, am putut-o admira pe Theo în rolul de co-prezentatoare a show-ului de televiziune KIDSing.