Remember la Bucuresti, fantoma la Neverland!

Apropo.ro / 06.07.2009, 16:48
Remember la Bucuresti, fantoma la Neverland!
Spectacolul organizat in amintirea lui Michael Jackson, pe stadionul Iolanda Balas, a reunit peste 5.000 de fani.

Stadionul Iolanda Balas din Capitala s-a umplut, aseara, de fanii veniti in numar mare sa vada proiectia concertului pe care Michael Jackson l-a sustinut la Bucuresti, in anul 1992.

Peste 5.000 de persoane au putut urmari pe ecranele amplasate pe stadion concertul "Live in Bucharest: The Dangerous Tour" pe care Michael Jackson l-a sustinut, pe 1 octombrie 1992, pe Stadionul National Lia Manoliu, la care au fost prezenti peste 70.000 de fani ai artistului.

Momentul comemorativ organizat de Nova Music/Sony Music si MTV a inceput la 19:00, iar fanii au putut urmari pentru inceput o serie de videoclipuri ale artistului.

Din cauza unor probleme tehnice, proiectia concertului a inceput la 21:30!

Organizatorii evenimentului au amenajat un loc loc special, unde fanii au depus flori si au lasat mesaje.

Persoanele prezente la eveniment au urmarit proiectia exact ca pe un concert si daca la inceput publicul a fost rezervat, pe la jumatatea spectacolului s-au aprins brichete, lumanari, s-a cantat si s-a dansat.

Melodii precum "Billie Jean", "Thriller", "Will You be There" sau "Heal The World" au smuls ropote de aplauze si ovatii.

Au existat momente in care aveai impresia ca pe "Iolanda Balas" se tinea un concert in adevaratul sens al cuvantului.

In timp ce pe ecrane se difuza melodia "Heal the World", mai multe persoane au ajuns in spatiul din fata ecranelor, au facut o hora in timp ce fredonau versurlie:

"Heal the world/

Make it a better place/

For you and for me/

And the entire human race/

There are people dying/

If you care enough/

For the living/

Make a better place/

For you and for me".

IMAGINI DE PE STADIONUL IOLANDA BALAS!

Unii fani au venit la concert cu pancarde pe care scria: "Heal the World", "Romania Will Never Forget You" si "Michael Jackson 1958 – Forever".

Fantoma lui Michael Jackson, la Neverland!

In timp ce publicul de la Bucuresti isi amintea de Regele Pop-ului, Neverland-ul avea un oaspete special… fantoma lui Michael Jackson.

Umbra ciudata ce semana cu figura megastarului a aparut pe un perete in fosta casa a acestuia si a traversat coridorul.

Prezenta neobisnuita a fost observata in cadrul emisiunii "Inside Neverland", difuzata pe CNN, ce a inclus si un interviu luat de Larry King fratelui lui Michael, Jermaine.

FANTOMA LUI MICHAEL JACKSON LA NEVERLAND!