Remiza la Pitesti

Apropo.ro / 02.08.2004, 09:31
Remiza la Pitesti
Echipa FC Argeș a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputata, duminica, pe teren propriu, în fața formației Universitatea Craiova, în prima etapa a Diviziei A "Burger". FC Argeș - Universitatea Craiova   1-1 (0-1) Au marcat: Bilașco '87 / Bundea

Echipa FC Argeș a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputata, duminica, pe teren propriu, în fața formației Universitatea Craiova, în prima etapa a Diviziei A „Burger”.

FC Argeș – Universitatea Craiova   1-1 (0-1)

Au marcat: Bilașco ’87 / Bundea ’38

Stadion: „Nicolae Dobrin”

Spectatori: 5.000

Cartonașe galbene: Sava ’10, Marincau ’54 / Pleșan ’30

Arbitri: Anton Heleșteanu – Daniel Burloiu, Adrian Vidan – Ludovic Uihelyi

Observatori: Valentin Alexandru, Dan Petrescu.

Componența formațiilor:

FC Argeș: Coman - M. Radu, Șomcherechi, Marincau - Dobre, Stan (Bilașco ’71), Sava, Baicu (Negru ’79), Negoița -Tanasa,  Verdeș (Nastasie ’54). Antrenor Ion Moldovan.

Universitatea: Guso - Daouda, Papura, Jovanovici (Moți ’46) -Buhuș, Bundea, Pleșan, Frunza, Mongou (Borbely’46) -Gane,  Rubinelson (Padureț ’69). Antrenor Mircea Rednic.

Declarații dupa meci:

Ion Moldovan (antrenor FC Argeș): „Am pierdut doua puncte foarte importante acasa. Sînt totuși mulțumit de cum a jucat echipa în repriza a doua. O parte din noile achiziții mi-au confirmat încrederea acordata. Negoița și Dobre au adus un plus de vitalitate echipei. Heleșteanu mi-e prieten și astazi a arbitrat ca un prieten”.

Mircea Rednic (antrenor Universitatea):”E bine sa iei un punct înca din prima etapa. A fost un meci frumos, cu multe ocazii de poarta. Îl puteam cîștiga, puteam pierde. Sînt nemulțumit de randamentul unor jucatori, în special în repriza a doua, în care Argeșul a dominat. Totuși, este un rezultat echitabil”.

– Galeria formației Universitatea Craiova a afișat un baner cu inscripția: „Dupa 14 ani de așteptare vrem titlul”.

Mediafax