Remiza la Timisoara

Apropo.ro / 01.05.2004, 11:59
Remiza la Timisoara
Echipa Poli AEK Timișoara a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputata, vineri, pe teren propriu, în compania formației Universitatea Craiova, în etapa a XXIV-a a Diviziei A. Poli AEK Timișoara - Universitatea Craiova   1-1 (1-0) Au marcat: Bad '1 /

Echipa Poli AEK Timișoara a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputata, vineri, pe teren propriu, în compania formației Universitatea Craiova, în etapa a XXIV-a a Diviziei A.

Poli AEK Timișoara – Universitatea Craiova   1-1 (1-0)
Au marcat: Bad ‘1 / Pleșan ’65
Stadion: „Dan Paltinișanu”
Spectatori: 35.000
Cartonașe galbene: Șuleap ’36, ’64, Stancu ’38, A. Dumitru ’43, Ir. Voicu ’67
Cartonaș roșu: Șuleap ’64
Arbitri: Viorel Anghelinei – Marcel Savaniu, Ioan Onicaș – Zoltan Erdei
Observatori: Corneliu Costinescu, Mircea Stoenescu.

Componența formațiilor:
Poli AEK: Grigore – A. Dumitru, Angheluța, Fl. Batrînu, Ir. Voicu, Balace – Buia (Șoltuz ’65), Șuleap, Stancu - Silvașan (Oprea ’79), Bad (Balauru ’84). Antrenor: Basarab Panduru.

Universitatea: Guso – Bolohan (Miclea ’31), Daouda, Papura, Moți, Preda (Borbely ’59) - Bundea, Pleșan (Luțu ’68) - Stînga, Njock, McBreen. Antrenor: Mircea Rednic.

Declarații dupa meci:
Sandu Roco (antrenor secund Poli AEK): „Cred ca a fost o buna propaganda facuta fotbalului. A fost un meci spectaculos. Am pierdut victoria din cauza unor greșeli personale”.

Mircea Rednic (antrenor Universitatea Craiova): „Am obținut astazi un punct. Poate meritam mai mult, poate am fi putut pierde toate cele trei puncte. Sîntem pe drumul cel bun, dar mai avem lucruri de pus la punct. Poate ca a intervenit o oboseala la unii dintre jucatorii mei, poate și o relaxare dupa rezultatele bune din ultima perioada. Nu am fost inspirat la schimbarile pe care le-am facut, pentru ca cei care au intrat nu au adus nimic nou în jocul echipei. Pe Pleșan l-am scos pentru ca începuse sa aiba crampe musculare, dar îl felicit pentru felul în care a jucat, mai ales ca în urma cu doua zile a evoluat împotriva Germaniei”.

– În minutul 58 al partidei, arbitrul Viorel Anghelinei a dictat lovitura de la 11 metri în favoarea echipei Poli AEK, în urma unui fault al lui Daouda asupra lui Balace, dar portarul bosniac al Craiovei, Adnan Guso, a aparat penalti-ul executat de Romulus Buia.

– Jucatorul Marius Șuleap (Poli AEK) a primit al doilea cartonaș galben în minutul 64 al meciului, pentru un fault din spate asupra lui Mihaița Pleșan, fiind eliminat de pe teren.

– La partida au asistat aproximativ o mie de suporteri olteni.

– În tribunele stadionului „Dan Paltinișanu” a fost prezent președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu. Acesta s-a întîlnit în cursul zilei de vineri cu președintele Consiliului Judeșean Timiș, Dan Ioan Sipoș, și cu primarul Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, pentru a discuta despre o eventuala implicare a municipalitații în posibila organizare de catre Ungaria și România a Campionatului European din 2012. Mircea Sandu a fost huiduit de spectatori în momentul în care crainicul arenei a anunțat prezența sa în tribune.

– Atacantul camerunez al Universitații, Jeremie Njock, a fost huiduit de suporterii timișoreni la fiecare atingere a balonului, dupa ce a marcat împotriva Timișoarei în ediția trecuta de campionat, cînd evolua la echipa UT Arad.

Mediafax