Remiza pentru Rapid

Apropo.ro / 18.10.2004, 09:42
Remiza pentru Rapid
Formația Apulum Alba Iulia a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida susținuta, duminica, pe teren propriu, în compania echipei Rapid București, în etapa a X-a a Diviziei A "Burger". Apulum Alba Iulia - Rapid   1-1 (0-0) Au marcat: Dolha '65 (autogol) / D.

Formația Apulum Alba Iulia a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida susținuta, duminica, pe teren propriu, în compania echipei Rapid București, în etapa a X-a a Diviziei A „Burger”.

Apulum Alba Iulia – Rapid   1-1 (0-0)

Au marcat: Dolha ’65 (autogol) / D. Niculae ’87

Stadion: „Cetate”

Spectatori: 13.000

Cartonașe galbene: D. Miclea ’76, Ov. Maier ’78, R. Oprea ’87 / D. Niculae ’68

Arbitri: Cristian Balaj – Zoltan Szekely, Marcel Savaniu - Ludovic Uiheilyi

Obseravtori: Alexandru Boc, Nicolae Grigorescu

Componența formațiilor:

Apulum: Țurcaș – Jercalau, C. Ciobanu, D.Miclea, Bumb, C. Bar – A. Dumitru (Balauru ’35), Chivescu, Paleacu – Ov. Maier (R. Oprea ’79), Galdean (M. Stanciu ’63). Antrenor: Alexandru Pelici.

Rapid: Dolha – M. Constantin (Ar. Karamyan ’77), Maftei, Rada (C. Ionescu ’68) - Stancu (Godfroid ’46), Maldarașanu, Aliuța, Ilyeș, Art. Karamyan – D. Niculae, Badoi. Antrenor: Razvan Lucescu.

Declarații dupa meci:

Alexandru Pelici (antrenor Apulum): „Ne-am propus în primul rînd sa nu pierdem meciul și am reușit. Sa nu uitam ca totuși este vorba despre Rapid București și un rezultat de egalitate ne onoreaza, chiar daca ne-au trebuit doar trei minute pentru ca visul de a bate echipa din Giulești sa devina realitate. Trebuie sa spun ca în minutul 54, atunci cînd Ovidiu Maier a refuzat sa paraseasca terenul de joc, la mijloc a fost vorba despre o neînțelegere. Mi-a spus la pauza ca are probleme la genunchi și nu știe daca va putea duce meciul pîna la final. Am vrut sa-l schimb, dar între timp mi-a comunicat ca mai poate continua”.

Razvan Lucescu (antrenor Rapid): „Am avut și ghinion, dar și noroc în același timp, astfel încît pot spune ca a fost un meci care seamana foarte bine cu un episod din «Dosarele X». Sper sa trecem peste acest moment delicat. Nu știu ce se întâmpla cu jucatorii mei care încep foarte timorați fiecare joc și își revin de abia dupa ce adversarii se afla în avantaj. Am impresia ca exista o teama la jocurile pe care le disputam în deplasare. Sabin Ilie nu putea face mai mult decît au reușit sau nu colegii sai care au intrat pe teren”.

Emanoil Savin (președintele Consiliului de Administrație al clubului Apulum): „Duminica dimineața fotbaliștii au primit banii pentru victoria din jocul cu Timișoara și dupa modul în care s-a jucat cred ca remiza este echitabila. Vreau sa mai spun doar ca o echipa de prima divizie nu se poate ține doar cu banul public. Trebuie sponsori puternici, deoarece colapsul financiar este tot mai aproape de aceasta frumoasa echipa”.

Ovidiu Maier (jucator Apulum): „Pentru perioada de criza financiara în care ne aflam, consider ca rezultatul este bun. Cu toate ca nu prea comentez maniera de arbitraj niciodata, acum a fost o faza în minutul 83 cînd se putea acorda penalti la hențul comis în careu de Badoi. Era 1-0 pentru noi și nu mai puteam rata victoria. Nu am vrut sa ies de pe teren în minutul 54 pentru ca am fost convins ca doar așa putem cîștiga. Daca am suparat pe cineva cu gestul meu îmi cer scuze”.

Dan Balauru (jucator Apulum): „În ultimul meci pe care l-am disputat împotriva Rapidului am marcat în poarta lui Dolha, pe care l-am cam nașit pe unde l-am prins. Pacat pentru ca am marcat și nu am reușit sa cîștigam”.

Mediafax