Remus Truica vrea o relatie cu Patricia Kaas

Apropo.ro / 29.11.2011, 13:30
Remus Truica vrea o relatie cu Patricia Kaas
Proaspat divortat, Remus Truica se gandeste din nou la fosta lui iubire, Patricia Kaas, si isi doreste sa reinvie relatia cu aceasta.

Miliardarul Remus Truica, fost sot si tatal a doua fete, nu isi poate uita marea iubire, care i-a fost amanta: cantareata Patricia Kaas.

Acum ca este un barbat liber, Remus vrea sa reia legatura cu artista, fara sa mai ascunda relatia. In ultima vreme, miliardarul vorbeste tot mai mult de cantareata pe care a ranit-o sufleteste, in trecut.

„Vorbeste tot mai des, in ultima vreme, de Patricia Kaas. Ar vrea sa reinceapa o relatie cu ea, mai ales ca aceasta l-a iubit enorm. Se tot gandeste la un plan si mizeaza, ca intotdeauna, pe farmecul lui”, declara un prieten apropiat de-al omului de afaceri.

Remus si Patricia au avut o idila anul trecut, dupa ce artista i-a cantat acestuia la aniversare. Iubirea lor nu ar fi ajuns sa fie cunoscuta daca Patricia Kaas nu ar fi povestit cu lux de amanunte despre idila, in cartea ei „Umbra din vocea mea”.

„Amantul meu devine obisnuinta mea zilnica. Eu nu vad decat genele lui lungi, pielea lui mata, si zambetul seducator. Face bine dragoste”, scria ea, plina de nostalgie, despre Truica.

„Zilele trec, saptamanile la fel. Continui sa fiu amanta unui om insurat. Calatorim pe ascuns, de la Londra la Moncao, Saint-Tropez ne primeste cu bratele deschise… Odata cu venirea toamnei, iata si sfarsitul povestii mele de iubire. Am fost pacalita. Ramane cu sotia lui. Ce idioata am fost!”, conchide cantareata.