Renata Cilan, câştigătoarea celei de-a şasea ediţii ”iUmor”

De: Cristiana Trifu / 02.04.2018, 17:10
Renata Cilan, câştigătoarea celei de-a şasea ediţii ”iUmor”
Renata Cilan este câştigătoarea celei de-a şasea ediţii ”iUmor” din acest sezon şi va merge în finală alături de Mihaela Buhuş, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum şi Dan Ţuţu. Renata Cilan, în vârstă de 21 de ani, a mărturisit încă de la început că îl place pe Mihai Bendeac. Numărul său de stand-up bazat pe experienţele sale intime sau, mai exact, pe lipsa lor, i-au adus toate cele trei voturi ale juraţilor, dar şi aplauzele lor. ”În general, oamenii spun că femeilor nu le stă bine să spună anumite cuvinte. Tu ai avut uneori reţineri?”, a întrebat-o Delia, iar Renata a recunoscut că nu a avut astfel de blocaje, dar nici nu le-a arătat materialele sale părinţilor pentru că ”nu au vârsta potrivită”.

”Mie mi-a plăcut, nu atât de bun cât să te trec mai departe, dar a fost un număr interesant. Continuă să gândeşti aşa, pentru că vei ajunge departe”, a încurajat-o Cheloo.

”Am avut atât de multe momente de cumpănă în 2 ani şi jumătate, dar am fost şi martorul unor momente care au schimbat în mod clar vieţile unor oameni. Având experienţa asta în spate, ştiu când cineva are un moment glorios, care devine viral şi începând de a doau zi pleacă în turneu, viaţa i se schimbă şi devine celebru. Şi sunt convins că asta se va întâmpla cu tine în orele următoare difuzării acestui moment”, i-a spus Mihai Bendeac.
”Renata e un concurent de finală!”, a spus şi Delia, iar aceasta a primit cele trei voturi ale juraţilor, dar şi pe cele ale telespectatorilor, astfel că a intrat în finală.
Alex Furman nu este la prima apariţie la ”iUmor”, ci a fost prezent şi în sezonul 3, când le-a povestit juraţilor despre religia sa dedicată ananasului. De această dată, Alex susţine că şi-a găsit vocaţia ca magician şi a renunţat la ”religia” sa, chiar dacă avea câţiva adepţi. ”Dacă nu iau cele trei LIKE-uri, merg acasă şi plâng în pernă”, a spus acesta înainte să intre pe scenă.
  Momentele sale de magie făcute cu umor şi o stângăcie mai mult sau mai puţin simulată, le-au captat atenţia juraţilor, însă emoţiile sale i-au pus piedici. ”Numărul tău a fost unul bun”, l-a lăudat Delia, în timp ce Cheloo a fost foarte curios să afle cum a făcut lichidul să dispară dintr-un pahar. Alex nu a vrut însă să divulge secretul, chiar dacă refuzul său l-ar fi putut costa un vot. Cu toate acestea, Alex a primit trei LIKE-uri chiar şi spre surprinderea lui: ”Data trecută când am venit am primit un LIKE deşi lumea râdea, acum poate au râs pe interior”.
Cei doi membri ai Circului Moccos au venit din Japonia pentru o reprezentaţie care i-a intrigat pe cei trei juraţi ”iUmor”, care nu s-au putut decide dacă a fost vorba despre un abandon de familie sau despre o poveste de dragoste. În timp ce Cheloo a remarcat latura practică, Delia insista că numărul a fost o metaforă. ”Ea îşi dorea să îl găsească pe prinţul fermecător”, a încercat jurata să le explice colegilor săi.

”În România, circul a fost mereu foarte bine primit, însă cu numărul nu aţi fost pe strada mea”, a spus Mihai Bendeac, încercând să salveze situaţia care îi făcea tot mai confuzi pe cei doi concurenţi. Cum însă cei doi japonezi nu înţelegeau foarte bine dacă Mihai, Delia şi Cheloo au apreciat numărul lor, liniştea a devenit apăsătoare.
”Cu atât pare mai ciudat când ei sunt străini, că dacă sunt români nu avem momente de acest gen, numai când vin din Japonia”, a remarcat Delia momentul de tăcere prelungită de dinaintea jurizării. În cele din urmă, Circul Moccos a obţinut două voturi din partea Deliei şi a lui Cheloo.
Iulian Paraschiv este un magician cu diplomă care a venit cu o surpriză la pachet – Gică, un invitat mai mult sau mai puţin dorit, care în cele din urmă a ajuns să îi strice numărul. În cele din urmă, cei doi au început să se certe după ce invitatul lui Iulian i-a stricat numărul de magie, şi-a uitat replicile şi i-a exasperat chiar şi pe cei trei juraţi, care nu mai ştiau dacă eşecul a fost unul regizat sau dacă totul este real. ”Gică are acest talent de a te enerva incredibil de tare şi de a te obosi. De câte ori apare pe scenă provoacă haos”, a spus şi Delia.

”El a venit să îmi strice momentul. Nu avea cu ce să se prezinte şi a intrat peste mine”, a recunoscut în cele din urmă şi magicianul Iulian, astfel că juraţii au luat măsuri. ”E adevărul? Ieşi afară!”, i-a spus Cheloo lui Gică, în timp ce acesta susţinea că ar fi managerul lui Iulian. ”Gică, te rog să părăseşti scena pentru că el participă, avem în faţa noastră un concurent”, a spus şi Mihai Bendeac, iar în cele din urmă acesta a fost nevoie să iasă.
Iulian a încercat apoi să scape de emoţii pentru a-şi relua numărul de magie şi şi-a cerut scuze în faţa juraţilor, spunând că Gică nu a vrut nici să repete numărul. ”Mi-am dat seama că Iulian e un copil de bun simţ, care a muncit pentru numărul lui”, a spus Delia. În cele din urmă, magicianul a profitat de ocazia primită şi a reuşit să primească două din voturile juraţilor cu un truc cu cărţile, în timp ce Gică şi-a mai încercat şi el o dată norocul şi le-a făcut o ofertă de nerefuzat juraţilor: s-a oprit să îi impresarieze şi pe Delia şi Mihai Bendeac.
Vlad Amarandei a apărut în platoul ”iUmor” cu ochelarii de soare pe nas şi în şosete, cu gândul deja la premiul cel mare. Chiar dacă nu are iubită, ar vrea să câştige finala, iar cu banii să plece cu o fată în vacanţă. Plin de încredere,Vlad a intrat pe scenă şi a cântat cât se poate de fals câteva strofe în timp ce Delia, Mihai şi Cheloo îl priveau sideraţi. ”A fost un om atât de greţos… Toată lumea de acolo era jenată, mai puţin el”, a descris Delia numărul. ”Acesta nu este un număr, de ce ai venit?”, l-a întrebat la final Cheloo, însă Vlad nu a reuşit să îi dea argumente mai convingătoare decât prestaţia sa, aşa că a fost nevoit să plece fără nici un vot. 
La finalul fiecărei reprezentaţii, cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

Tags: