Renault Megane Coupe Concept

Apropo.ro / 04.03.2008, 10:41
Renault Megane Coupe Concept
Renault pregateste terenul pentru ceea ce se anunta a fi cea mai importanta lansare a marcii din ultimul timp, prin prezentarea unui nou concept.

Alaturi de Twingo RS, Laguna 3 GT si Koleos, Renault va intampina vizitatorii standului sau cu un concept ce a reusit sa ramana un secret total pana in ziua prezentarii oficiale. Precum se poate vedea si in poze, modelul se aseamana foarte mult cu pozele spion publicate de Promotor.ro inca de anul trecut, un alt aspect fiind totusi diferentierea clara de modelul in 5 usi surprins camuflat in teste, semn ca Renault a decis sa realizeze o individualizare cat mai clara intre modelele ce vor purta numele de Megane.

Cu o lungime de 4,51 metri, conceptul se afla la limita superioara a clasei compacte, fiind dotat cu un motor pe benzina de 2.0 litri turbo, deloc spectaculos. Cu 200 CP si cuplat la o cutie de viteze manuala cu sase trepte, acesta accelereaza masina pana la 100 km/h in 7,2 secunde, oferind un consum in ciclu mixt de 6,5 litri/100km. Dar conceptul nici nu isi propune sa atraga atentia prin partea tehnica, scopul fiind acela de a indica directia de design pe care o va alege Renault in viitor, si implicit viitorul Megane 3, ce va fi lansat in toamna la Salonul Auto de la Paris.

Citeste mai mult si vezi galeria foto la Promotor

Trimite urari de martisor prin Free Sms!