René Angélil, soţul cântăreţei Céline Dion, a murit

De: Nicoleta Nicolae / 15.01.2016, 09:00

René Angélil, soţul cântăreţei Céline Dion, a murit
René Angélil, soţul cântăreţei Céline Dion, a murit, joi dimineaţă, la vârsta de 73 de ani, au confirmat reprezentanţii acestuia, pentru revista People. Acesta suferea de mai mult timp de cancer.

„René Angélil a decedat în reşedinţa sa din Las Vegas, după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului”, au declarat reprezentanţii acestuia, adăugând că „familia lui a solicitat să îi fie respectată intimitatea în aceste momente dificile”.

René Angélil a fost diagnosticat prima oară cu cancer în 1999. Ultima dată a fost operat în data de 23 decembrie 2013, iar atunci i-a fost îndepărtată o parte din limbă.

Din cauza stării tot mai grave a acestuia, cântăreaţa a anunţat în august 2014 că îşi amână cariera pentru a fi alături de soţul ei.

„Vreau să mă dedic 100% îngrijirii soţului meu şi pentru asta, trebuie să dedic tot timpul lui şi copiiilor mei”, a spus atunci Celine Dion.

Încurajată chiar de către Renee, Celine Dion a revenit pe scenă în 2015, reluându-şi celebrele concerte de la Las Vegas.