Renée Zellweger, la primul rol de mare amploare pe micile ecrane, cel al unei criminale

De: Ana Obretin / 05.02.2021, 09:59
Renée Zellweger, la primul rol de mare amploare pe micile ecrane, cel al unei criminale

Renée Zellweger va juca rolul principal, al unei criminale, în producția NBC “The Thing About Pam”, aceasta fiind pentru prima dată când actrița americană are o apariție regulată într-un serial. 

Miniseria, inspirată de un caz de crimă real, se bazează pe un podcast cu același titlu realizat de Dateline NBC în 2019. 

Actrița premiată cu Oscar va juca rolul Pamelei Hupp, o femeie care în prezent se află într-o închisoare din Missouri, fiind condamnată pe viață pentru uciderea lui Louis Gumpenberger, un bărbat a cărui moarte se crede că a avut legătură cu asasinarea lui Betsy Faria, un caz care nu a fost niciodată soluționat. 

Miniseria „The Thing About Pam” va prezenta condamnarea nedreaptă a soțului lui Faria, Russ Faria, și presupusa implicare a lui Hupp în evenimentele care au demonstrat nevinovăția acestuia. 

De la lansarea în 2019, “The Thing About Pam” a rămas cel mai descărcat podcast pe iTunes, potrivit ETonline

Miniseria va fi scrisă și dezvoltată de Jessica Borsiczky, scenarista serialelor “House of Lies” și “UnReal”.

În vârstă de 51 de ani, Renée Zellweger este o actriță extrem de apreciată. De-a lungul carierei, a primit, printre altele, patru Globuri de Aur și două Oscaruri. Ea a primit un premiu al Academiei de film americane inclusiv pentru cel mai recent rol, din „Judy”, lungmetrajul despre viața lui actriței și cântăreței Judy Garland, lansat în 2019.

CITEȘTE ȘI: Reacţia actriţei Renée Zellweger după polemica generată de chipul ei: “Sunt fericită!” 

Foto: Profimedia Images