Repara-ti Internet Explorer-ul

Apropo.ro / 05.08.2002, 08:18
Repara-ti Internet Explorer-ul
Pentru o mai buna functionare a sistemului de operare Windows, se recomanda descarcarea si instalarea Update-urilor oficiale si a Service Pack-urilor. Acest lucru se poate face lansand Windows Update din sistemul dumneavoastra. Uneori update-ul esueaza, din varii motive, una dintre cele mai

Pentru o mai buna functionare a sistemului de operare Windows, se recomanda descarcarea si instalarea Update-urilor oficiale si a Service Pack-urilor. Acest lucru se poate face lansand Windows Update din sistemul dumneavoastra. Uneori update-ul esueaza, din varii motive, una dintre cele mai intalnite erori fiind Installation Failure. Unknown Error (-2147024770). Dar, cum reparam manual erorile?

Eroarea sus-mentionata raporteaza o eroare in cadrul bibliotecii Inseng.dll. In general, aceasta eroare survine ca urmare a faptului ca respectivul DLL nu este inregistrat in sistem. In fereastra Run… scrieti:

  • regsvr32 /u inseng.dll – in mod normal veti primi un mesaj asemanator cu DllUnregisterServer in Inseng.dll succeeded.
  • regsvr32 inseng.dll – trebuie sa primiti un mesaj DllRegisterServer in Inseng.dll succeeded.
  • Reporniti Windows-ul.

Pentru a repara Internet Explorer-ul – in cazul in care rulati Windows 2000 fara Service Pack – este de ajuns sa scrieti in campul Run…: rundll32 setupwbv.dll, ie5maintenance. Urmati instructiunile de pe ecran, dupa care reporniti sistemul.

In cazul in care doriti reparatia Internet Explorer-ului dintr-un Windows 2000, cu Service Pack, nu tebuie decat sa intrati in Contol Panel si de acolo in Add/Remove Programs. Selectati Microsoft Internet Explorer versiunea. Dupa ce apasati pe Add/Remove, selectati Repair. Urmati instructiunile si reporniti sistemul.

Daca doriti sa reinstalati IE-ul, asigurati-va ca sunteti contactati la Internet si urmati acest link.

Navigare placuta si lipsita de probleme!

Razvan Rebegeanu