Repara Windows-ul !

Apropo.ro / 03.01.2002, 15:21
Repara Windows-ul !
Cum sa restaurezi un fisier .dll, distrus sau afectat, fara a reinstala Windows? Simplu! Pentru a gasi fisierul in Windows, introduceti CD sau discheta de Recovery cu Windows... Apoi dublu click My Computer, click dreapta pe CD-Rom sau Floppy si selectati Find. In rubrica "Look in" va


Cum sa restaurezi un fisier .dll, distrus sau afectat, fara a reinstala Windows? Simplu! Pentru a gasi fisierul in Windows, introduceti CD sau discheta de Recovery cu Windows…

Apoi dublu click My Computer, click dreapta pe CD-Rom sau Floppy si selectati Find. In rubrica „Look in” va aparea CD-ROM sau Floppy.

Introduceti *.cab in rubrica Named, iar la Containing text, numele . fisierului dll pierdut sau distrus. Click pe Find now. La terminarea cautarii un fisier .cab va fi listat.

Fisierul .dll pe care il cautati este continut in acel .cab. Pentru a-l extrage, dublu click pe fisierul . cab pt. a deschide arhiva (similar cu desarhivarea unui zip file ; de fapt un cab file este similar cu zip file).

Din lista afisata faceti dublu click pe fisierul .dll cautat. In boxul de dialog, selectatzi locatia target, cum ar fi C:\\\\Windows\\\\System. Aceeasi operatiune se aplica si pentru a extrage din partitia Recovery [D:], in cazul in care exista.

Bogdan Popescu

Daca ai cel mai tare „Tips & tricks” trimite-l si il vei regasi in paginile Apropo.