Reparații la încalzire

Apropo.ro / 14.09.2004, 16:29
Reparații la încalzire
În data de 15 septembrie, S.C Colterm S.A. începe probele la rece în rețeaua de termoficare a municipiului Timișoara . În timpul acestei acțiuni se verifica etanșeitatea conductelor de transport și de distribuție a agentului termic pentru încalzire. Abonații

În data de 15 septembrie, S.C Colterm S.A. începe probele la rece în rețeaua de termoficare a municipiului Timișoara . În timpul acestei acțiuni se verifica etanșeitatea conductelor de transport și de distribuție a agentului termic pentru încalzire.

Abonații racordați la sistemul centralizat de termoficare sunt sfatuiți ca, înainte de aceasta data, sa finalizeze lucrarile de reparații și cele de intervenții la instalațiile interioare de încalzire din interiorul apartamentelor.

În același timp, asociațiile de locatari sunt rugate sa verifice subsolurile imobilelor și sa ia masuri de igenizare a acestora și de scoatere a apei din subsolurile inundate din cauza faptului ca, în subsolurile inundate, contoarele nu înregistreaza consumurile de agent termic sau le înregistreaza eronat.

În acest caz, S.C. Colterm S.A. va fi nevoita sa factureze în sistem paușal consumurile de energie termica pentru încalzire.

Banateanul