Repartizarea computerizata a elevilor în clasa a lX-a are loc joi

Apropo.ro / 12.07.2007, 15:45
Repartizarea computerizata a elevilor în clasa a lX-a are loc joi
Repartizarea computerizata a elevilor în clasa a lXa are loc joi, la ora 17, cu o zi mai devreme, pentru a scurta asteptarea si a diminua emotiile candidatilor, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, Cristian Adomnitei, ministrul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. ''Dupa ora 17,

Repartizarea computerizata a elevilor în clasa a lXa are loc joi, la ora 17, cu o zi mai devreme, pentru a scurta asteptarea si a diminua emotiile candidatilor, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, Cristian Adomnitei, ministrul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

”Dupa ora 17, elevii vor afla daca au fost admisi la liceul pentru care au optat. Din totalul celor 138.865 care vor fi repartizati peste câteva ore, 33 au absolvit gimnaziul cu media generala 10, cei mai multi, respectiv câte cinci elevi cu nota maxima provind din Judetele Cluj si Dolj.

Potrivit graficului de admitere, în 14 iulie are loc afisarea în unitatile de învatamânt gimnazial a listelor cu absolventii repartizati proveniti din scolile respective si a listei cu locurile neocupate în unitatile de învatamânt liceal si profesional de stat din judet/municipiul Bucuresti, iar în 15 iulie -afisarea de catre fiecare unitate de învatamânt liceal si profesional a listei candidatilor repartizati în acea unitate.

A doua etapa de admitere în învatamântul liceal si profesional de stat, pentru candidatii care nu împlinesc 18 ani pâna la data de 31 decembrie 2006 inclusiv, are loc în 23 iulie când vor fi realizata a doua repartizare computerizata.

Mediafax