Repetiția e mama învațaturii… de minte

Apropo.ro / 30.07.2005, 13:46
Repetiția e mama învațaturii... de minte
HASTA LA VISTA, BABY! Antena 3 Toata saptamana a fost agitație în Guvernul Romaniei, așa ca PNL, neștiind probabil pe ce teren calca, a strans randurile și a convocat Delegația Permanenta pentru o ședința cu ușile închise. Maria Coman, reporter al


HASTA LA VISTA, BABY!

Antena 3

Toata saptamana a fost agitație în Guvernul Romaniei, așa ca PNL, neștiind probabil pe ce teren calca, a strans randurile și a convocat Delegația Permanenta pentru o ședința cu ușile închise. Maria Coman, reporter al Antenei 3, a vrut sa ne relateze ultimele declarații la cald, dar din cauza unor defecțiuni tehnice, totul a ramas… o mare taina.


TALK TO THE HAND

Minodora

Desparțirea de Catalin Arabu pare sa-i fi facut bine Minodorei, care se bucura acum de buna mediatizare, alaturi de noul ei iubit, Liviu. Și pentru a ne arata înca o data ca nu-i mai pasa de Catalin, am surprins-o mai vesela ca oricand la Pro TV, la „Tu știi, tu caștigi”. Concursul nu l-a caștigat, dar ea se încapațaneaza sa zica lumii ca e o caștigatoare.


I’LL BE BACK

Catalin Arabu

Daca mai avea cineva dubii în ceea ce privește sentimentele lui Catalin Arabu pentru Minodora, ei bine trebuie sa știți ca el nici macar nu a vrut sa-i dedice noua lui melodie, d’apoi sa mai povesteasca despre desparțirea lor. Baiatul e bine, sanatos, are mai nou un studio și un coafor. Și nici singur nu e, ba chiar se lauda ca o ia de la început cu… cerutul în casatorie.
Citește întreaga colecție de perle TV numai în

Tags: