Repetitie generala pentru intalnirea Basescu-Bush

Apropo.ro / 24.03.2008, 14:32
Repetitie generala pentru intalnirea Basescu-Bush
Comandamentul pentru securitatea summit-ului NATO anunta ca repetitia generala pentru verificarea securitatii intalnirii Basescu - Bush se va desfasura la 1 aprilie.

Masurile speciale de securitate si supraveghere pentru intalnirea Basescu – Bush de la Neptun, din 2 aprilie, vor fi precedate de o repetitie generala care se va desfasura pe 1 aprilie, anunta Comandamentul pentru securitatea summit-ului NATO.

"S-au analizat alternativele de deplasare a celor doi presedinti la locul reuniunii, luandu-se in calcul securizarea unor culoare rutiere destinate exclusiv delegatiilor oficiale, de la Aeroportul Mihail Kogalniceanu pana in statiunea Neptun, (drumurile europene E-60 si E-87). Traseele vor beneficia de acelasi tip de dispozitive de securitate instituite in Bucuresti", se arata intr-un comunicat.

George W. Bush, insotit de Laura Bush, se va afla in Romania, in perioada 1 – 4 aprilie, pentru a participa la summit-ul NATO de la Bucuresti si a efectua o vizita bilaterala. Cu aceasta ocazie, presedintele american se va deplasa in judetul Constanta, urmand sa aiba consultari cu presedintele Traian Basescu.

Citeste mai mult despre masurile de securitate ale intalnirii Basescu – Bush la Mediafax