Replici tăioase între chefi: “Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca unul de la tine să plece acasă”

Apropo.ro / 11.06.2018, 12:39
Replici tăioase între chefi: “Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca unul de la tine să plece acasă”
Presiunea şi rivalităţile au dat deja în clocot în bucătăria „Chefi la cuţite”, dar concurenţii şi chefii mai au de înfruntat multe provocări culinare, căci se află abia la jumătatea drumului. Luni şi marţi, de la 20:00, urmează alte două battle-uri de foc, iar meniul va include reacţii efervescente, preparate îmbietoare şi invitaţi speciali ce nu s-au mai aflat până acum la masa jurizării acestui show culinar.

În ultimele două ediţii, tensiunea competiţiei a iscat o adevărată dispută între chefi, iar replicile tăioase au dus adrenalina la cote maxime. S-au produs adevărate scântei în discuţia contradictorie dintre Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, iar lucrurile nu par că se vor schimba în confruntările ce urmează: „De acum începe războiul. În cazul în care crezi că din următorul battle vei scăpa tot în 5 oameni, te înşeli. Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca unul de la tine să plece acasă.”, afirmă mentorul echipei albastre, în vreme ce Sorin Bontea se vede nevoit să intervină: “Cătălin, Florin, aştept să vă plătiţi datoriile!”. Standardul ridicat al competiţiei şi încrederea pe care fiecare dintre juraţi o are în bucătarii aleşi a condus spre o rivalitate între cele trei tabere, pe care Gina Pistol va încerca să o tempereze: „Se simte o atmosferă negativă, tensionată. Nu lăsaţi o mică dispută să strice o prietenie atât de frumoasă, aşa cum o aveţi voi!”. Juraţii au mărturisit că relaţia lor de prietenie intră în plan secund din momentul în care păşesc alături de echipe în bucătăria “Chefi la cuţite”, însă nici în rândul concurenţilor spiritele nu par să fie mai calme: “După ce s-a întâmplat e cazul să fim mai agresivi. Ne-au călcat pe bătături, dar o să scoatem armele. Vor vedea o altă echipă.”. Despre cine este vorba şi ce as culinar au în mânecă cei care sunt decişi să îşi ia revanşa, telespectatorii vor vedea luni şi marţi, de la 20:00, pe Antena 1.

După patru confruntări pe echipe în care fiecare pas greşit la bancul de lucru s-a lăsat cu eliminări, cei 12 bucătari rămaşi în competiţie se văd nevoiţi să demonstreze că au sarea şi piperul necesar pentru a ajunge în marea finală de poveste a sezonului 5. Dar până atunci, concurenţii mai au de înfruntat 4 battle-uri dure, presiunea testelor individuale din fiecare ediţie şi o semifinală care îi va testa la foc continuu. Ce probe vor ascunde confruntările ce urmează şi ce invitaţi speciali vor decide soarta echipelor în fiecare dintre cele două ediţii, telespectatorii vor afla luni şi marţi de la 20:00, în alte două battle-uri „la cuţite”: “Va fi complicat! Cred că urmează o probă grea, întortocheată, ieşită din comun.”, se tem concurenţii.

Tags: