Reporteri atacați de albine, în timpul unei transmisiuni live! (Video)

De: Gabriela Voicu / 25.01.2013, 18:15
Reporteri atacați de albine, în timpul unei transmisiuni live! (Video)
O echipă de jurnaliști de la CBS12 a fost atacată de un roi de albine în timp ce filmau un material pe teren.

Orice reporter speră că materialul său va atrage o mulțime de cititori și va stârni reacții, fie ele și „înțepătoare”. Cu toate acestea, o echipă de reporteri din Florida nu se aștepta să obțină reacții înțepătoare, la propriu, din partea unor albine, chiar în timpul unei transmisiuni live.

Carl Pugliese, jurnalist CBS12, a declarat că atacul a avut loc după ce el a lansat o cameră de filmat în zbor, ca parte a transmisiunii despre demolarea unei clădiri locale.

VEZI AICI CLIPUL CU REPORTERII ATACAȚI DE ALBINE

La scurt timp după ce elicopterul și-a luat zborul albinele au început să atace. Pugliese nu și-a dat seama inițial ce se întâmpla, așa că a coborât pentru a cerceta terenul.

În acel moment roiul s-a îndreptat spre el și spre cameramanul Chad Ellison. Între timp, jurnalista Jenna Caiazzo, aflată la prima ei transmisiune pentru postul de știri, a rămas în mașina echipei pentru a se feri de albine.

În cele din urmă, Pugliese a coborât elicopterul și a intrat în SUV, însă câteva albine insistente l-au urmărit chiar și acolo. Din fericire, reporterii au scăpat cu bine.