Reporterii ”România, te iubesc!” şi hobby-urile lor

Apropo.ro / 28.10.2011, 11:13
Reporterii ”România, te iubesc!” şi hobby-urile lor
Se relaxează ascultând muzică, cântând la chitară, jucându-se cu copiii sau descoperind alături de ei locuri noi. Asta atunci când nu dezvăluie telespectatorilor PRO TV anchete spectaculoase în cadrul emisiunii ”România, te iubesc!”.


Anca Nastasi dezvăluie la PRO TV „Cine seamănă viitorul”, în cadrul campaniei despre problemele pe care le are agricultura românească şi nici atunci când nu se află pe teren corespondentul Ştirilor PRO TV nu are stare. „În timpul liber plec… unde văd cu ochii”, a mărturisit Anca. „Îmi place să pun degetul pe o imagine văzută într-o revistă, într-un documentar, sau doar cu ochii minţii, desprinsă dintr-un roman şi… pe aici ţi-e drumul, într-acolo. Vara asta a fost Cetatea Bonifacio, din Corsica”, a povestit ea. Anca are un ajutor de nădejde în fiica ei de doar patru ani, Christine-Leea, care stăpâneşte deja programul Google Earth şi, mai nou, are şi ea curiozităţi geografice.

„Tot timpul meu liber aparţine minunii care îmi dă energie, bucurie şi alături de care copilăresc din plin”, recunoaşte Alex Dima, cucerit de Sara, fetiţa lui. „Aici suntem în Barcelona, în Parcul Guell, din care n-am înţeles nimic”, povesteşte corespondentul amuzat. „Era prea obosită şi a trebuit să o car în braţe. Hectare întregi. Dar… îl bifăm la vizitate”, a continuat el.

Prezentatorul emisiunii, Cristian Leonte, ascultă muzică ori de câte ori are ocazia. „Prefer rock clasic, rock progresiv şi jazz. Îmi place mult să stau cu o biografie a unui artist în mână şi să-i şi discografia în acelaşi timp”, a mărturisit Cristi, care a mai făcut o dezvăluire: „Mai zdrăngănesc la o chitară, dar mă interesează să descopăr cum sunt construite piesele şi cum se poate modifica sunetul mai degrabă, şi nu să devin virtuoz”.

România, te iubesc! se difuzează duminică, la PRO TV.