Reprezentanti ai Blocului Revolutionarilor au pichetat sediul PNL

Apropo.ro / 04.06.2007, 13:17
Reprezentanti ai Blocului Revolutionarilor au pichetat sediul PNL
Aproximativ 30 de membri ai Blocului National al Revolutionarilor au pichetat, luni, sediul central al PNL, în semn de protest fata de refuzul premierului Calin Popescu Tariceanu de a-l numi în functia de secretar de stat pentru problemele revolutionarilor pe George Costin. În timp

Aproximativ 30 de membri ai Blocului National al Revolutionarilor au pichetat, luni, sediul central al PNL, în semn de protest fata de refuzul premierului Calin Popescu Tariceanu de a-l numi în functia de secretar de stat pentru problemele revolutionarilor pe George Costin.

În timp ce sedinta Biroului Politic Central al PNL era în plina desfasurare, mai multi membri ai Blocului National al Revolutionarilor s-au strâns în fata sediului central al PNL, din Bulevardul Aviatorilor nr. 86, protestând fata de refuzul premierului de a-i consulta cu privire la numirea secretarului de stat pentru problemele revolutionarilor.

Secretarul executiv al Blocului National al Revolutionarilor Ionel Lesu i-a solicitat lui Tariceanu o întrevedere în care sa-l convinga sa-l numeasca secretar de stat pe George Costin, întâlnirea urmând sa aiba loc luni dupa-amiaza, la Palatul Victoria.

Mediafax