Restaurantul din Las Vegas al Evei Longoria a fost închis

Apropo.ro / 29.05.2014, 17:00
Restaurantul din Las Vegas al Evei Longoria a fost închis
Restaurantul SHe din Las Vegas al actriței Eva Longoria a fost închis duminică, după mai puțin de doi ani de funcționare, pentru încălcarea unor reglementări privitoare la sănătatea publică.

Eva Longoria a deschis restaurantul în 2012, în parteneriat cu lanțul de restaurante american Morton’s Steakhouse, în incinta hotelului de lux Aria Resort and Casino, informează contactmusic.com.

După o închidere temporară la sfârșitul lunii aprilie, restaurantul a fost închis definitiv după ce funcționarii de la Departamentul de sănătate din Nevada de Sud au constatat că încălcase 21 de reglementări privitoare la sănătatea publică.

Restaurantul SHe, destinat în primul rând femeilor, oferea în meniu porții mai mici de mâncare, pentru clientele care doreau să își țină greutatea sub control.

Totodată, actrița este proprietara unuia dintre cel mai bine cotate restaurante din Los Angeles, Beso, care a fost deschis în 2008.

Eva Longoria a devenit celebră datorită personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Neveste disperate/ Desperate Housewives”. Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body”, și 2012, când a apărut în „For Greater Glory: The True Story of Cristiada”. De asemenea, actrița a dat voce unui personaj din animația „Arthur Christmas” (2011).