Restaurantul McDonald’s Romană – un nou concept în România

Apropo.ro / 05.09.2012, 15:02
Restaurantul McDonald’s Romană – un nou concept în România
McDonald’s România invită consumatorii în restaurantul situat în Piaţa Romană, un spaţiu inovativ, modern, în pas cu stilul lor de viaţă.

Noul design este realizat de către arhitectul Phillippe Avanzi, în Studioul de Design European McDonald’s din Paris, unde iau contur toate conceptele aplicate restaurantelor McDonald’s din Europa.
McDonald’s România îşi continuă promisiunea de a rămâne aproape de dorinţele consumatorilor săi prin crearea unui restaurant în zona din Piaţa Romană, adaptat ca funcţionalitate şi design tendinţelor moderne ale acestora.
Situat în inima studenţimii bucureştene, restaurantul din Piaţa Romană, a fost deschis în anul 1996 şi a servit, până acum, peste 20 milioane de clienţi.

LIM Extreme este un concept nou care transpune realitatea aflată dincolo de uşa unui restaurant McDonald’s – spiritul urban, aglomeraţia străzilor, mixurile multi-culturale sunt reunite într-un mediu modern.
Mai mult, în ziua inaugurării, artişti graffiti, bikeri şi tineri pasionaţi de streetdance au dat viaţă decorului neconvenţional, inspirat din arta urbană.