Restrictie la muzica pe litoral si vara asta

De: Dragos Tanase / 20.02.2008, 09:00
Restrictie la muzica pe litoral si vara asta
Agentii economici de pe litoral nu vor avea voie nici in sezonul estival din 2008 sa difuzeze noaptea muzica la un nivel ridicat de decibeli.

Agentii economici de pe litoral nu vor avea voie nici in sezonul estival din acest an sa difuzeze muzica la un nivel ridicat de decibeli, pe timpul noptii, dupa ora 01.00, iar cei care nu vor respecta aceasta prevedere vor fi sanctionati.

Lucia Morariu, secretar de stat in cadrul Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMC), a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Constanta, ca inca de la sfarsitul sezonului trecut politistii au putut sa dea amenzi celor care nu respectau legislatia in privinta zgomotului din localurile publice, dupa ora 01.00.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Nemtii se retrag de pe litoralul romanesc

La sfarsitul anului trecut, litoralul romanesc a primit o lovitura de imagine serioasa: dupa ce marele tour-operator german Neckermann a anuntat recent ca se retrage din nordul Bulgariei, nemtii au luat aceeasi hotarare si in ceea ce priveste toate statiunile romanesti, informeaza cotidianul Gandul.

Motivele sunt similare in ambele cazuri: preturile prea mari cerute de hotelieri, si serviciile modeste oferite.