Restricții de circulație, vineri, în centrul Bucureștiului pentru parada costumelor populare

Apropo.ro / 19.06.2015, 12:00
Restricții de circulație, vineri, în centrul Bucureștiului pentru parada costumelor populare
Traficul rutier va fi restricționat în centrul Capitalei, de la Ateneul Român până în Parcul Cișmigiu, între orele 15.00 și 17.00, pentru parada costumelor populare ce va avea loc în cadrul Festivalului Internațional de Folclor "Muzici și Tradiții în Cișmigiu", care începe vineri.

Traficul va fi restricționat pe traseul Ateneul Român – parcarea Hilton – Calea Victoriei (banda I de circulație) – Cercul Militar Național – Bd. Regina Elisabeta (pe trotuar) – intrarea în Parcul Cișmigiu.

Deplasarea participanților se va face pe banda I de circulație, doar pe Calea Victoriei, precizează Brigada Rutieră a Capitalei..

Brigada Rutieră solicită șoferilor să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfășurare a evenimentului, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfășurare a evenimentului, să își păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate și să respecte semnalele agenților de poliție rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenței și recomandările polițiștilor care se află în punctele de deviere.

Festivalul Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu” începe vineri cu parada costumelor populare românești și internaționale și se va desfășura până duminică în Parcul Cișmigiu.

Sursa: MEDIAFAX