Restrictii pentru fanii romani in zona stadionului „Ferenc Puskas”

Apropo.ro / 12.08.2009, 12:08
Restrictii pentru fanii romani in zona stadionului
MAE atrage atentia romanilor ca autoritatile din Ungaria au introdus restrictii de circulatie in zona stadionului, scrie Mediafax.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atrage atentia romanilor care doresc sa participe la meciul dintre echipele nationale de fotbal ale Romaniei si Ungariei, care va avea loc, miercuri seara, la Budapesta, ca autoritatile din tara vecina au introdus restrictii de circulatie in zona stadionului.

Intr-un comunicat de presa transmis, miercuri, Ministerul de Externe precizeaza ca din motive de asigurare a ordinii si sigurantei publice, in zona stadionului "Ferenc Puskas" din Budapesta si pe cinci strazi din jurul arenei sportive vor fi restrictionate accesul si parcarea pe durata desfasurarii meciului.

Politia din Budapesta a stabilit doua puncte de intalnire – pe autostrada M3, la kilometrul 24 si pe autostrada M5, la kilometrul 35 -, de unde suporterii romani, pe masura ce sosesc, vor fi insotiti de politisti pana la locul de parcare special amenajat in apropierea stadionului "Ferenc Puskas" din Budapesta.

Mai multe detalii despre ultimele stiri din lumea sportului, pe SportLaMinut.ro