Restricții rutiere pe b-dul Kiseleff, în weekend-ul 2 – 3 august

De: Carmen Ulian / 01.08.2014, 13:00
Restricții rutiere pe b-dul Kiseleff, în weekend-ul 2 - 3 august
Campania ''Capitala crește verde'' continuă și în acest weekend, astfel că vor exista restricții de trafic pe b-dul Kiseleff.

Brigada rutieră amintește că, în fiecare week-end din perioada 27 iunie – 24 august 2014, se va desfășura campania „Capitala crește verde”, astfel încât traficul rutier va fi restricționat începând din ziua de vineri, ora 22:00, până duminică ora 14:00, pe șos. Kiseleff între str. Arh. Ion Mincu și Piața Victoriei și pe str. Monetăriei.

Rute ocolitoare: Bd. Kiseleff – Str. Ion Mincu – Bd. Ion Mihalache – Piața Victoriei.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri și ale poliției locale.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă.

„Capitala crește verde” este un proiect derulat de Primăria Capitalei, prin care de urmărește derularea unor activități de ecologizare a orașului, dar și încurajarea traficului pietonal, prin reducerea circulației rutiere. În anii anteriori, proiectul a pus la dispoziția iubitorilor de natură și sport aproximativ zece kilometri cu terenuri de baschet, tenis de masă, badminton și spațiu pentru plimbarea cu bicicleta.