„Restul e tacere”, din 6 martie!

Apropo.ro / 20.02.2008, 09:00
Filmul "Restul e tacere" de Nae Caranfil va rula in avanpremiera, pe 6 martie, in Bucuresti si Cluj, iar din 7 martie si la Iasi si Timisoara.

Filmul "Restul e tacere" de Nae Caranfil, o poveste despre relatia conflictuala regizor-producator, inspirat de primul lungmetraj romanesc realizat in 1911-1912, numit "Independenta Romaniei", va rula in avanpremiera, pe 6 martie, la CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex din Bucuresti si la cinematograful Republica din Cluj.

Filmul lui Nae Caranfil "Restul e tacere" a fost proiectat pentru prima data la Cluj-Napoca, in iunie, anul trecut. Bugetul productiei este unul record, de doua milioane si jumatate de euro.

Nae Caranfil a scris scenariul acestui film inca din 1989, care a fost deja premiat in mai multe concursuri internationale: Trofeul "Martin & Rossi" pentru cel mai bun scenariu al anului, Festivalul International de Film de la Paris 1995, Trofeul Hartley & Merrill – Los Angeles, 1999.

Din 7 martie, filmul va rula pe marile ecrane la CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, Studio, in Bucuresti, dar si in Cinema City din Iasi si Cinema City din Timisoara.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro