Reteta Jennifer Lopez

Apropo.ro / 26.01.2005, 10:17
Reteta Jennifer Lopez
A plecat din Bronx si a ajuns la Holywood. Si-a facut rost de barbati celebri, a schimbat inel dupa inel, dar a si scos hit dupa hit. A trecut pe la tribunal, prin inchisoare, s-a aflat de nenumarate ori pe prima pagina a ziarelor de scandal, dar cea mai constanta prezenta a fost in varful


A plecat din Bronx si a ajuns la Holywood. Si-a facut rost de barbati celebri, a schimbat inel dupa inel, dar a si scos hit dupa hit. A trecut pe la tribunal, prin inchisoare, s-a aflat de nenumarate ori pe prima pagina a ziarelor de scandal, dar cea mai constanta prezenta a fost in varful topurilor. In 2005, „Jenny on the block” loveste din nou.

Ce au in comun Ojani Noa, P. Diddy, Chris Judd, Ben Affleck si Marc Anthony? Toti au pus cate un inel pe degetul lui Jennifer Lopez (Noa, Judd si Anthony au reusit sa-i puna chiar si verigheta). Patru din ei au sfarsit prin a fi parasiti de diva aflata in cautarea succesului, iar presa de scandal spune ca nici Marc Anthony nu mai are mult.

Multe inele au insemnat insa si multe scandaluri. Cel mai recent a fost declansat de primul sau sot. Ojani Noa a dat-o in judecata pentru ca a fost concediat fara motiv din pozitia de manager al restaurantului divei.

La mai mult de 10 ani de la casnicia cu J.Lo, Noa nu si-a dat seama ca aceasta a renuntat la barbatii din viata ei atunci cand ei nu i-au mai fost de folos. Noa nu era o celebritate, din cauza lui P.Diddy (pe vremea aceea Puff Daddy) a ajuns la inchisoare, casnicia cu Judd ajunsese sa fie tratata ca o gluma, iar Affleck s-a dovedit a fi un mototol.

Jennifer Lopez este insa una dintre putinele staruri care au reusit sa profite cu dibacie de instabilitatea din viata personala. Fiecare iubit i-a adus un stil nou. A inceput cu latino, a dat-o pe R&B in faza Puff Daddy, a ajuns la dance pentru dansatorul Judd, a combinat si putin hip-hop cu Affleck si s-a intors la latino in compania lui Marc Anthony. Insolita strategie de marketing!

Pentru ca orice „reloaded” este la moda, o data cu cea de-a treia casnicie, Lopez s-a reinventat. „Rebirth” este un material inregistrat in 2004, dar va fi lansat abia in martie anul acesta. Pe CD apar nume precum Fat Joe, Fabolous si, logic, Marc Anthony.

Prima piesa promovata este „Get Right”, iar videoclipul este unul atipic. „Se simte o schimbare. Din pacate pare usor saracut din punct de vedere regizoral fata de materialele anterioare. Am apreciat insa mult modificarea de look a lui Jennifer „, a comentat pentru ApropoTV Mircea Zara, V.J. si producator MTV.

Tags: