Rețeta-minune cu usturoi și alcool, veche de 5.000 de ani

Apropo.ro / 23.12.2013, 17:00
Rețeta-minune cu usturoi și alcool, veche de 5.000 de ani
Este vorba de o rețetă veche descoperită abia în 1972 de un farmacist într-o mănăstire buddhistă din Tibet. Ea are o vechime de 5.000 de ani.

Cura tibetană este recomandată a se ține o dată la un interval de 5 ani, nu mai devreme. Acest medicament natural nu are contraindicații, totuși cei care urmează un anume tratament ar trebui să ceară sfatul medicului înainte de a face cura.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Rețeta minune cu usturoi și alcool este recomandată pentru a preveni și vindeca ischemia, hipertensiunea, sinuzita, bolile pulmonare, curăță vasele de sânge, dizolvă cheagurile de sânge, ajută vederii și auzului, topește depunerile de grăsime din organism, scade colesterolul, vindecă impotența, ajută sistemului imunitar, îmbunătățește metabolismul, absoarbe tumorile interne sau externe și lista continuă.

Rețeta poate fi preparată acasă cu condiția ca usturoiul să fie natural, bio, iar alcoolul să aibă 95-96 de grade. Acesta mai poate fi înlocuit cu rom sau altă tărie care să fie cât mai naturale, homemade.

Într-un borcan de sticlă se pisează 350 de grame de usturoi. Peste acesta se adaugă 220-250 grame de alcool. Pentru a le amesteca sau pentru a zdrobi usturoiul se recomandă folosirea instrumentelor de lemn sau porțelan.

Borcanul se închide bine și se lasă la frigider 10 zile, la macerat. În a 11-a zi se strecoară amestecul și se pune în același borcan alte două zile la frigider. După această perioadă aveți produsul finit.

Mod de administrare:

Picăturile din acest preparat se pot lua cu puțin lapte sau apă.

Se continuă cu 25 de picături de 3 ori pe zi, până se termină borcanul.