Retuseaza micile defecte cu ajutorul fondului de ten

Apropo.ro / 02.12.2008, 15:22
Micile nereguli ale trasaturilor se pot retusa imediat cu ajutorul produselor cosmetice.

Tu esti frumoasa tot timpul! Asta trebuie sa iti rasune in minte. Micile nereguli ale trasaturilor se pot retusa imediat cu ajutorul produselor cosmetice.

Frumusetea vine din interior. Cat timp esti multumita sufleteste si fericita, se va observa acest lucru si pe chipul tau.

Tu esti pictorul pentru fata ta. Baza machiajului este cea mai importanta. Alege un fond de ten, in ton cu pigmentul pielii tale. Inainte de aplicarea lui, nu uita sa iti aplici pe piele crema hidratanta, pentru a evita ca fondul de ten sa se observe pe fata. Acesta trebuie aplicat putin cate putin, si intins bine pe piele, pentru a evita discrepanta dintre nunate.

Alege fonduri de ten de la Korres, cele din gama Wild Rose Colour sunt minunate, L’Oreal Paris – Infailible, Vichy – Normateint, Astor – Age Vitality, Maybelline sau alte branduri pe care te simti tu aproape.

koress

Dupa aplicarea fondului de ten, urmeaza aplicarea unei pudre. Nu exagera pentru a nu deveni o papusa de portelan. La nevoie, poti folosi un anticearcan care sa estompeze oboseala si noptile albe din cauza vreunui proiect de la job.

Noile produse de la Korres, Wild Rose Colour, contin vitaminele C si E din uleiul de macese, dupa cum sustin producatorii. Uleiul de macese ajuta la regenerarea celulelor si imbunatateste structura epidermei. Nu ocoli nici cremele care contin ulei de masline. Nu folosi nuante de fond de ten mai inchise decat tenul tau.Pret: 72 lei

Fondul de ten L’Oreal Paris – Infailible nu incarca tenul si rezista 16 ore. Fondul de ten L’Oreal Paris – Infailible are o textura cremoasa, se aplica usor. Ofera luminozitate tenului tau. Pret: 47,83 lei

infailible

Astor – Age Vitality – un fond de ten de tip arma secreta pentru o piele minunata. Age Vitality protejeaza efectele imbatranirii, dandu-i stralucirea de care tenul tau are nevoie. Fondul de ten Astor Age Vitality reduce ridurile fine, face porii nevazuti si iti ofera un look tineresc. Pret: 38,50 lei.

astor

 Fondul de ten de la Vichy – Normateint are o eficacitate instantanee. Tenul capata un aspect de prospetime. Textura sa non-grasa nu lasa sa se observe ca ai aplicat fondul de ten. Acest fond de ten anti-imperfectiuni si de lunga durata. Daca aveti probleme in zona T, acesta este perfect. Pret: 53,00 lei.

vichy

Fondul de ten de la Maybelline New York, Superstay Silky, este catifelat si are o acoperire perfecta. Nu se ia pe haine, este 2 in1 si are o rezistenta pana la 16 ore, lasa pielea elastica si este disponibil in 5 nuante. Pret: 39,99 lei 

 maybelline

Cu ce tip de fond de ten te impaci cel mai bine?