REVELION 2013 în București: Unde te poți distra în noaptea de Anul Nou

Apropo.ro / 29.12.2012, 12:00
REVELION 2013 în București: Unde te poți distra în noaptea de Anul Nou
Piața Revoluției și Piața Constituției, concertele în stradă în sectoarele 3, 5 și 6, "Vanghelionul" de la Romexpo și "Maratonul Revelionului" de la Operă sunt doar câteva dintre petrecerile care te așteaptă în noaptea de Anul Nou.

Marile petreceri de Revelion în aer liber din Capitală vor avea loc și în acest an în Piața Revoluției și Piața Constituției, fiind completate de concerte în stradă în sectoarele 3, 5 și 6, iar „Vanghelionul” de la Romexpo și „Maratonul Revelionului” de la Operă continuă tradiția anilor trecuți.

„Supervelionul” ProFM și ProTV va aduna, în noaptea dintre ani, în Piața Revoluției din București, cei mai tari artiști ai momentului – Loredana, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, Voltaj, participanții la „Vocea României”, dar și LaLa Band.

Primăria Capitalei organizează și în acest an petrecerea de Revelion din Piața Constituției, care va începe la ora 19.00.

Seria „Vanghelioanelor” de la Romexpo continuă și în acest an, fiind o alternativă pentru bucureștenii care nu vor să petreacă Revelionul în aer liber.

Al zecelea „Vanghelion” îi aduce pe scenă pe artiștii Anastacia și David Bisbal. La petrecerea de la Romexpo vor cânta și artiști români, printre aceștia numărându-se Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect-R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar și trupele Voltaj și Direcția 5.

O altă petrecere cu tradiție este „Maratonul Revelionului”, organizat de Opera Națională București. Spectacolul de Revelion la Opera Națională începe pe 31 decembrie, la ora 18.00. Întregul eveniment este reunit sub titlul „Maratonul Revelionului la Opera Națională București”, devenit în noiembrie 2010 marcă înregistrată.

Citește mai multe detalii despre unde te poți distra în noaptea dintre ani, pe Mediafax.ro