Revelion 2015 în Piața Constituției cu cei mai în vogă artiști români

De: Carmen Ulian / 31.12.2014, 16:00
Revelion 2015 în Piața Constituției cu cei mai în vogă artiști români
Concerte susținute de zeci de artiști, printre care Smiley, Loredana, Delia și Alex Velea, spectacole de dans și efecte speciale vor anima Piața Constituției la petrecerea de Revelion organizată de municipalitate, iar trecerea dintre ani va fi marcată printr-un tun de lumină și focuri de artificii.

Petrecerea de Revelion din Piața Constituției, la care accesul va fi gratuit, va începe la ora 21.00.

La evenimentul pe care-l organizăm la trecerea dintre ani, îmi doresc să fim din nou împreună, să ne bucurăm că suntem sănătoși, să creăm o stare de bine, de prietenie. Să ducem mai departe mesajul «Poți să iubești, București!» și să conștientizeze fiecare cetățean al acestui oraș, indiferent că este copil sau adult, că el este Bucureștiul„, a spus primarul Capitalei, Sorin Oprescu, care îi invită pe bucureșteni la petrecerea de Revelion din Piața Constituției.

Pe scena din Piața Constituției vor urca o serie de artiști precum Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca și Brighi. Pe durata evenimentului, Loredana, Andra, Delia și Vama vor susține spectacole de excepție, cu care vor antrena bucureștenii ce vor veni în Piața Constituției.

Concertele vor fi completate cu momente artistice susținute de Mirror Dancers – un spectacol-surpriză care îmbină dansul cu tehnologia luminoasă de ultimă generație, Freakquency – un spectacol de dans unic, în care breakdance-ul întâlnește muzica clasică și cultura urbană, Invaders Show – un performance de dans, lumini și lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucureșteană cel mai mare robot de entertainment din lume, alături de DJ Cyborg și Cyborg Girls, care vor avea prin coregrafie și efecte speciale demne de „anul luminii”, cum este supranumit 2015, a precizat muncipalitatea.

Trecerea în 2015 va fi marcată printr-un tun de lumină lansat către cer, urmat de un show impresionant de artificii.

Amfitrionul petrecerii de Revelion va fi Smiley, care va anima atmosfera din Piața Constituției alături de prezentatorul TV Pavel Bartoș, la evenimentul intitulat în acest an „HaHaHappy New Year București 2015”, un spectacol inedit, gândit și construit ca o sărbătoare a luminii.

HaHaHappy New Year București 2015 este conceput a se poziționa ca eveniment major al Capitalei, pentru a crea o punte de legatură între evenimentele de succes desfășurate în anul 2014, cu ocazia împlinirii a 555 de ani de la prima atestare a Bucureștiului – București 555 – și intrarea orașului și a bucureștenilor în «anul luminii», 2015. Spectacolul face parte din seria de evenimente adresate publicului larg, ce vor fi organizate în Capitală în următorii ani, în pregătirea candidaturii Bucureștiului la statutul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021„, potrivit municipalității.