Revelion cu de toate, miercuri spre joi, în B52!

De: Dragos Tanase / 18.12.2014, 13:00
Revelion cu de toate, miercuri spre joi, în B52!
Cu ocazia trecerii în noul an 2015, miercuri, 31 decembrie 2014, de la orele 22, conducerea Clubului B52 din Capitală vă așteaptă în număr cât mai mare în incinta unității de consum, pentru a petrece împreună clipe de neuitat la "Revelion 2015".

Gabi Georgescu (Event Manager) ne-a spus în legătură cu ce va fi în Club B52 la cumpăna dintre ani: „Punem de toate pentru toți, în așa fel încât să acoperim gama de Revelion Cu De Toate 2015. Ne încălzim cu niste shot-uri și un Cypress Hill cinstit, trecând ușor ușor spre un Linkin Park, după care ieșim afară cu șampanie, ne dăm 2 palme de La Mulți Ani!, ne trezim de tot din primele shot-uri, după care intrăm iarăși în club, comandăm niște cuba libre și… să înceapă zbânțuiala!”

La acest lucru vor pune umărul din Winamp băieții de la Offspring, Green Day, Alternosfera, Blur, dar și fata Zaz sau baiatul John Newman! „Spre dimineață vor începe melodramatismele, care ne vor aduce aminte de clipele petrecute de-a lungul anilor în Vama Veche. Partea asta va fi cu surprize!”, spune Gabi.

Al 10-lea Revelion în B52

Vă reamintim că B52 a împlinit anul acesta 10 ani de activitate în București. Clubul B52 a fost un pariu pus în 2002. A devenit realitate în 2003, în Vama Veche, și s-a numit, preț de o lună, Suerte, pentru ca, la jumătatea lui iulie a aceluiași an, numele terasei să devină B52.

Pariul de la care a pornit povestea B52 era că în Vama Veche nu mai poți să aduci înapoi sentimentul de Vama Veche. Dar B52 a reușit: a reușit să aducă împreună oameni cu același feeling, care se simt bine, se distrează și se relaxează împreună. Și a mai reușit ceva: să „fure” o părticică din spiritul Vamei și să o aducă în București.

„În 2004, după ce am tras obloanele în septembrie în Vamă, am adunat cutiile de bere, pet-urile și meduzele, ne-am scuturat de nisip, alge, miros sărat în nări, mahmureală și am venit să continuăm povestea și în București”, așa sună povestea Clubului B52 pe site-ul oficial.

Data și ora: miercuri, 31 decembrie, ora 22

Locul: B52 (str. 11 iunie, nr 50)

Intrare: 20 de lei

Facebook Event: Revelion 2015 în B52