Revelionul cu Dan Negru, ţinta glumelor din mediul online. Te amuzi copios

De: Cristiana Trifu / 29.12.2017, 12:41
Revelionul cu Dan Negru, ţinta glumelor din mediul online. Te amuzi copios
De şaptesprezece ani, Dan Negru surprinde telespectatorii cu un program excepţional în seara dintre ani, iar apariţiile fidele în cadrul celei mai spectaculoase petreceri de revelion, organizate de Antena 1, nu sunt trecute cu vederea de public. Şi anul acesta, vedeta va serba cea de-a optsprezecea ediţie- majoratul Revelioanelor, iar longevitatea ca moderator a dat inevitabil naştere unor glume foarte spumoase.

În mediul online circulă foarte multe ironii pe seama faptului că Dan Negru este în continuare alături de cei din faţa micilor ecrane în seara de Revelion. Dacă unii consideră că petrecerile sale datează din Era de Piatră, alţii găsesc resemnare în faptul că vor avea parte de momente de distracţie în faţa televizorului chiar dacă nu au un plan concret în seara de 31 decembrie. Nici agenţiile de turism nu s-au lăsat mai prejos şi au inclus în programul de sfârşit de an oferte speciale, pentru a-şi îndemna clienţii să renunţe la obiceiul de a petrece revelionul alături de vedetele Antenei 1 şi a pleca în vacanţă.

Mai mult, anumiţi retaileri online care se ocupă cu vânzarea electrocasnicelor au promovat televizorul pe care poţi urmări trecerea dintre ani alături de faimosul prezentator, exemplu că printr-o comunicare care să includă brand-ul creat de vedetă pot ajunge mai repede către consumatori. Dan Negru nu a ignorat reacţiile de pe internet, ba chiar a distribuit pe contul său personal o bună parte dintre acestea şi s-a amuzat copios alături de fani.

Anul acesta Antena 1 va ţine în suspans telespectatorii, deoarece promite o petrecere din care voia bună şi surprizele nu vor lipsi. Dan Negru va petrece alături de alte zeci de vedete, dar şi alături de cei din faţa micilor ecrane, care an de an urmăresc cu nerăbdare programul special de sărbătoare al show-ului de Revelion.