Revelionul Starurilor 2017 aduce zeci de vedete şi măşti impresionante – FOTO

De: Cătălina Matei / 28.12.2016, 11:04
Revelionul Starurilor 2017 aduce zeci de vedete şi măşti impresionante - FOTO
Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat pentru al 17-lea an consecutiv de Dan Negru, aduce sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 22,15, în faţa telespectatorilor, zeci de vedete şi măşti impresionante în spatele cărora se ascund numeroase celebrităţi, la Revelionul Starurilor 2017!

Cornelia şi Lupu Rednic, Viorica şi Ioniţă din Clejani, Pepe, Liviu Vârciu, Maria Cârneci, Horia Brenciu, Alex Velea, Alina Eremia, Lidia Buble, Şerban Copoţ,  nea Mărin, Daniela Condurache, George, Dorian Popa, Ruby, Monica Davidescu, Diana Munteanu, Marius Florea Vizante, Eugen Cristea, Nicoleta Nucă, Nico, Radu Vâlcan, Cornel Borza, Amna sunt doar o parte dintre vedetele care vor petrece Revelionul 2017 alături de Dan Negru, la Antena 1.

Momentele speciale ale nopţii vor fi cele dedicate măştilor, în spatele cărora se vor ascunde numeroase celebrităţi pe care artiştii din platou, împărţiţi în două tabere, a fetelor şi a băieţilor, vor trebui să le recunoască. De asemenea, telespectatorii Antenei 1 pot paria pe Facebook pentru fiecare mască în parte şi, în cazul în care ghicesc cine se ascunde in spatele fiecăreia, vor putea câştiga premii substanţiale.

Davy Jones din “Piraţii din Caraibe”, Durotan din “Warcraft”, Pălărierul din “Alice în Ţara Minunilor”, Papi, regina trolilor, Popeye Marinarul, X Men şi chiar o mască pe papainoage – Bunul Uriaş din “Marele Uriaş Prietenos” sunt o parte dintre cele 11 măşti care vor urca pe scena Revelionului Starurilor 2017 prezentat de Dan Negru. Şi asta nu este tot. În Noaptea de Revelion vom afla, în sfârşit, cine se ascunde în spatele măştii lui Carla’s Dreams.

În lumea civilizată a televiziunii, longevitatea e o normalitate. Pe noi ne miră. Pe mine nu cei 17 ani de Revelioane mă bucură, ci performanţa lor, aceea de a fi lider de audienţă, an după an”, spune Dan Negru, de 17 ani gazda Revelionului Antenei 1.

Ce alte surprize au pregătit Dan Negru şi echipa sa pentru noaptea dintre ani şi cine sunt celebrităţile care se ascund în spatele spectaculoaselor măşti, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 22,15, la Revelionul Starurilor 2017!