Revenire-surpriză! Jojo a lansat un nou videoclip

De: Cătălina Matei / 03.09.2014, 09:57
Revenire-surpriză! Jojo a lansat un nou videoclip
Se pare că blondinei îi merge din ce în ce mai bine, pe toate planurile: are un nou iubit, pe actorul Paul Ipate, face parte din juriul unei noi emisiuni la Antena 1 – “Dansează printre vise” – şi tocmai a revenit şi în muzică!

Cătălina Grama (Jojo) a filmat videoclipul noului ei single, “I’m Letting Go” pe plajele toride din Grecia, în Nafplio, alături de un bărbat chipeş, într-un decor rupt din Paradis: ape turcoaz, flori multicolore, străzi pietruite, un răsărit superb.

Foto: Talentivity

“M-am bucurat tare mult când am aflat că filmările pentru noul meu single, „I’m Letting Go” vor avea loc acolo. Am coborât din avion şi am aterizat direct pe scaunul de make-up al lui Koko, care a reuşit să mă transforme în 40 de minute din „the girl next door” într-o divă mediteraneană”, povesteşte Jojo pe blogul ei, www.catalinagrama.com/blog.

Jojo a făcut cunoştinţă cu partenerul său de filmare, un fotomodel pe nume Haris, alături de care a trăit o adevărată aventură pe serpentine sau chiar pe marginea unei prăpăstii: “Am făcut cunoştinţă cu Haris, partenerul meu chipeş de filmare şi pe serpentinele înconjurate de zeci de tonuri de albastru a început fuga noastră cu Adam. Haris (un şofer impecabil) a râs uşor nervos şi a cerut să treacă la volan, după ce Florin (regizorul) mi-a cerut să întorc maşina de nenumărate ori în susul şi josul serpentinelor. Florin a zis nu, şi Haris a trebuit să facă ceea ce învăţăm încă de la început în meseria asta – să aibă încredere în partener. A fost rândul meu să mă bazez pe el, când a trebuit să mă plimb pe tocuri pe marginea unei prăpăstii”, continuă Jojo.

Foto: Talentivity

 A filmat o zi întreagă alături de o echipă minunată, s-au amuzat şi după numai trei ore de somn au continuat cu cadre trase la răsăritul soarelui: “Aşadar, în apă pentru două ore. Cred că am definit la şapte dimineaţa conceptul de „cum să faci baie, fără a face baie” în dimineaţa aceea în Nafplio.

Foto: Talentivity

Apoi am filmat pe străzi pietruite înconjuraţi de priviri amuzate şi curioase. Ne-au oferit cu toţii sprijinul lor şi unii dintre ei au vrut să joace în clip”, adăugă Jojo.

Versurile piesei “I’m Letting Go” au fost compuse de Cezar Cristea (1-Q Sapro), iar compozitorul acestui single este Mihai Alexandru. Videoclipul noului single poate fi urmărit şi pe blogul personal, http://www.catalinagrama.com/blog, unde pot fi găsite şi detaliile unui concurs #fabulosfrumos.