Reveria cuprinde România: Loredana pleacă în turneu!

Apropo.ro / 29.01.2015, 07:00
Reveria cuprinde România: Loredana pleacă în turneu!
A fost “Dragoste”, a fost “Magic”, însă 2015 va genera “Reveria”! Loredana porneşte, pentru al treilea an consecutiv, într-un mega turneu naţional. “Reveria” înseamnă 16 concerte, 14 oraşe din ţară plus Chişinău, mii de fani visând împreună cu Diva absolută a României într-un show unic, marca Loredana.
“Pornim din nou în turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toţi fanii mei din ţară! Reveria va călători prin toată România şi la Chişinău, începând cu 23 februarie, până pe 15 martie! Voi fi alături de banda mea Agurida, de dansatori şi invitaţi speciali în cea mai tare producţie artistică a anului – Reveria!!! Un spectacol unic şi irepetabil! De abia aştept să ne întâlnim! Voi veni la voi acasă, aşa că rezervaţi-vă locul din timp! Pe curând! Dragoste”, le-a transmis Loredana fanilor săi. 
 
Show-ul “Reveria”, pe care Loredana l-a susţinut pe 25 octombrie şi la cererea publicului pe 26 octombrie, la Sala Palatului, a uimit din nou fanii şi presa de specialitate: “Loredana este la ora actuală, probabil, cea mai bună artistă din România”; “e ceea ce americanii numesc one woman show, o artistă complexă şi completă, capabilă să se muleze pe diferite stiluri şi să-şi surprindă necontenit publicul (…) A fost un spectacol grandios, care a avut toate elementele unui adevărat musical în mai multe acte”; “show-ul lui Lori a fost magnific, intens, strălucitor (…) Jos pălăria, Lori din Oneşti, ai putea să dai lecţii de teoria spectacolului artiştilor din România.” – din cronicile spectacolului “Reveria”.
 
 
 
Loredana le oferă şi în acest an românilor care nu au ajuns la Sala Palatului un show de talie internaţională, o producţie magnifică, unică în România. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol şi online pe vandbilete.ro. bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, blt.ro.
 
Concertul care deschide marele eveniment va avea loc pe 23 februarie, la Piteşti, la Casa de Cutura a Sindicatelor.
 
În plus, celebra cântăreaţă promite show-uri incendiare şi în Craiova (24 februarie, Teatrul Naţional „Marin Sorescu”), Deva (25 februarie, Centrul Cultural „Drăgan Muntean”), Timişoara (26 februarie, Filarmonica „Banatul”), Arad (28 februarie, Teatrul Clasic „Ioan Slavici”), Cluj-Napoca (1 martie, Casa de Cultură a Studenţilor), Suceava (2 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Botoşani (3 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Bacău (5 martie, Teatrul de Vară „Radu Beligan”), Iaşi (6 martie, Casa de Cultură a Studenţilor), Chişinău (8 martie, Palatul Naţional), Braşov (10 martie, Teatrul Dramatic „Sica Alexandrescu”), Ploieşti (11 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Galaţi (14 martie – Casa de Cultură a Sindicatelor) şi Constanţa (15 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor).