Revine Razvan Lucescu

Apropo.ro / 20.02.2002, 09:12
Revine Razvan Lucescu
Dupa ce a suferit în ianuarie doua operatii la genunchiul drept din cauza unei infectii, portarul bacauanilor, Razvan Lucescu, va reveni astazi la pregatirile formatiei antrenate de Gheorghe Poenaru. "Calvarul s-a sfîrsit. A trecut o luna de zile de cînd medicii mi-au scos tuburile din picior

Dupa ce a suferit în ianuarie doua operatii la genunchiul drept din cauza unei infectii, portarul bacauanilor, Razvan Lucescu, va reveni astazi la pregatirile formatiei antrenate de Gheorghe Poenaru.

„Calvarul s-a sfîrsit. A trecut o luna de zile de cînd medicii mi-au scos tuburile din picior prin care s-a eliminat puroiul si acum ma simt foarte bine. Ramîne de vazut cum va rezista genunchiul la efortul pe care îl voi face în perioada urmatoare. Deocamdata voi începe cu alergari usoare si sper ca pîna la startul sezonului sa fiu apt de joc”, a declarat Lucescu.

Goalkeeper-ul nu a fost uitat de oficialii lui FCM Bacau cît timp a fost în convalescenta. „S-au purtat extraordinar cu mine, de la presedintele Chivorchian pîna la jucatori. M-am simtit bagat în seama si asta m-a bucurat foarte mult. Daca genunchiul va tine, cu siguranta voi fi în teren la partida cu Steaua din prima etapa”, a încheiat Razvan Lucescu.

Sursa:www.prosport.ro