Revine spectacolul Ligii Campionilor

De: Mirel Mircea / 19.02.2008, 14:39
Revine spectacolul Ligii Campionilor
Astazi, de la ora 21:45, Liga Campionilor revine cu patru dintre meciurile tur ale optimilor de finala.

Astazi, de la ora 21:45, Liga Campionilor revine cu patru dintre meciurile tur ale optimilor de finala.

Cristi Chivu se deplaseaza cu Internazionale Milano pe "Anfield Road" pentru confruntarea cu Liverpool. Va fi o intalnire intre doua formatii cu un moral diferit. Inter vine dupa un parcurs excelent in Serie A, in timp ce "cormoranii" au moralul zdruncinat dupa eliminarea suferita in Cupa Angliei, in fata modestei Barnsley.

Pentru Liverpool, Liga Campionilor, reprezinta una dintre ultimele sanse sa salveze sezonul cenusiu pe care il au. De asemenea, jucatorii vor sa-i salveze scaunul antrenorului Rafa Benitez, care este din ce in ce mai contestat de patronii americani ai clubului. Un alt motiv pentru care confruntarea de pe "Anfield Road" va fi una de foc il reprezinta suporterii "cormoranilor" care cu al lor "You’ll never walk alone" vor incerca sa-si duca favoritii spre victorie.

De partea cealalta, Inter este considerata una dintre favoritele la castigarea Ligii Campionilor si va incerca sa-si impuna "pasul de defilare" din Serie A si in intalnirea din aceasta seara. De asemenea, "nerazzurii" au o foame foarte mare de performante europene, ei fiind precari la acest capitol.

O alta partida care se anunta foarte spectaculoasa este intalnirea de pe "Olimpico" dintre AS Roma si Real Madrid.

Pentru confruntarea de diseara Bernd Schuster va fi lipsit de aportul magicienilor Robinho si Wesley Sneijder, astfel ca pentru atac va apela cel mai probabil la tripleta Robben – Raul – Van Nistelrooy. Din pacate pentru antrenorul german nu numai atacul ii da batai de cap, defensiva madrilenilor va trebui sa faca fata atacurilor romane fara accidentatii Metzelder, Pepe si Marcelo.

In tabara "gialorosa" lucrurile stau total diferit. Antrenorul Luciano Spalletti va putea alinia "11-le" standard, avandu-l pe Francesco Totti ca principala gura de foc, secondat de Mancini, Taddei si Giuly.

In celelalte doua partide ale serii se vor intalni Olympiakos Pireu si FC Chelsea Londra, respectiv Schalke 04 si FC Porto.

Partida dintre Liverpool si Inter va fi transmisa pe ProTV si www.protv.ro, iar intalnirea Roma – Real Madrid va fi transmisa pe www.sport.ro!