Revista „Ce se întâmplă, doctore?” a convins-o pe Andreea Mantea să meargă la sala de sport!

De: Dragos Tanase / 28.05.2012, 11:30
Revista "Ce se întâmplă, doctore?" a stat de vorbă cu Andreea Mantea despre forma ei fizică, despre ce mănâncă și gătește, dar și despre dragoste.

Vedeta recunoaște, în numărul de iunie al revistei că este o pofticioasă și nu concepe să nu-și îndeplinească toate plăcerile culinare: „Sper să nu fiu pusă în situația de a fi nevoită să scad multe kilograme în plus. Nu știu cum aș gestiona această situație.”

Andreea Mantea nu se vede nici divă, nici perfectă, ci mai degrabă o bucatereasă minunată.

Ea a mărturisit că preferă să petreacă timp cu folos în bucătarie, unde gătește fenomenal: „Nu am cum să rezist mâncării în general, oricare ar fi ea. Nu pot să nu mănânc. Orice tip de mâncare aș vedea sau mi-o imaginez, o vreau instantaneu. Dacă îmi vine în minte un preparat, trebuie obligatoriu să-l și consum, altfel simt că mi se face rău.”

Andreea Mantea

Andreea Mantea

Ea chiar admite în interviul din „Ce se întâmplă, doctore?”: „Nu sunt slabă, am proporții normale, zic eu. Nu mă bucur de o talie de viespe, nu am picioare foarte subțiri, sunt o fată normală. După ședința foto pentru „Ce se întâmplă, doctore?” mi-am pus în gând să merg la sală. Am văzut că nu mai am chiar formele ideale, așa că de câteva zile merg la sala de fitness.”

Întrebată dacă au existat momente când s-a uitat în oglindă și nu i-a plăcut ce a văzut, Andreea răspunde cu sinceritate: „Am văzut celulita, câteva kilograme în plus, abdomenul nu mai era cel cu care fusesem obișnuită. Însă eu eram fericită pentru ca mâncam ce-mi poftea suflețelul. Cu toate acestea, a fost un motiv pertinent să devin clienta fidelă a unui salon de înfrumusețare unde fac tratamente anti-celulită și destinate tonifierii.”

Coperta revistei CSID din iunie

Coperta revistei CSID din iunie

Întrebată dacă este mulțumită de viața ei sentimentală, Andreea Mantea răspunde: „Nu. Sunt în așteptare.” Ea mărturisește în „Ce se întâmplă, doctore?” că așteaptă de la partenerul ei să nu o mintă, să o respecte și să o iubească: „Și, dacă s-ar putea să nu mă înșele, dar doar dacă se poate, ar fi minunat. Daca nu ar fi în stare, măcar sa nu aflu.”

Aflați mai multe în numărul de iunie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”