Revista GLAMOUR a organizat GLAMOUR Fashion Street Show

Apropo.ro / 05.06.2014, 18:52
Revista GLAMOUR a organizat GLAMOUR Fashion Street Show
Răsfăț, voie bună, ținute superglam și o mulțime de premii fantastice: iată care au fost coordonatele unei noi ediții GLAMOUR Fashion Street Show, eveniment care a avut loc pe 4 iunie la Biavati Events.

Prezentat de Giulia Anghelescu, GLAMOUR Fashion Street Show a adunat laolaltă o mulțime de fashioniste din București și din țară.

Participantele au fost răsfățate cu ședințe de make-up și hair styling și au putut admira prezentările noilor colecții Desigual, Collective, Stefanel și Karen Millen, magazine prezente în AFI Palace Cotroceni. Câștigătoarele și participantele au plecat acasă cu o mulțime de premii.

33 de participante curajoase, susținute de pe margine de prieteni și familie, au defilat aseară pe podiumul de modă ca niște adevărate profesioniste și și-au prezentat ținutele favorite în fața juriului GLAMOUR Fashion Street Show format din fashion & beauty editorii GLAMOUR Oana Vasilache, Cristina Georgescu, Daniela Nițulescu, fashion editorul GQ Ovidiu Buta și bloggerii Alina Tanasă & Diana Enciu (fabulousmuses.net), Dana Rogoz (danarogoz.ro) și Alina Ceușan (alinaceusan.wordpress.com).

Parteneri GLAMOUR Fashion Street Show: AFI Palace Cotroceni, Toshiba, Marionnaud & Make-up Studio, Gett”s Salons, Sobranie, Grand Marinier, Starbucks, Divan & Meze, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești.

Mai multe foto AICI!