Revoltă! Olivia Steer răspunde criticilor săi: “Ministerul Sănătăţii încearcă să mă facă pe mine vinovată” – VIDEO

De: Cătălina Matei / 22.09.2016, 10:49
Revoltă! Olivia Steer răspunde criticilor săi: “Ministerul Sănătăţii încearcă să mă facă pe mine vinovată” – VIDEO
Invitată la un post tv, Olivia Steer a vorbit pentru prima dată de ce este împotriva vaccinurilor şi a mamografiilor, acest subiect producând o adevărată revoltă online în ultima perioadă.

Soţia lui Andi Moisescu şi-a început discursul menţionând că absolut oricine are dreptul la informare şi să aibă propria opinie, ajungând ulterior să aducă acuzaţii Ministerului Sănătăţii, care ar ascunde anumite informaţii foarte importante ce vizează sănătatea populaţiei.

Medicul Monica Pop, atac la Olivia Steer: „Cine crede în ea îşi poate ucide copilul”

Iată câteva extrase din discursul Oliviei Steer:

„ Sunt persoana privata. Am dreptul sa ma informez. Sa am convingeri si sa le exprim liber. Sunt consfiintite de Constitutie. Toti avem dreptul sa avem pareri. Ministerul Sanatatii incearca sa ma faca pe mine vinovata. Dar cu Bradetul? Copiii aceia au murit din cauza vaccinurilor aduse din Kazahstan si nu a branzei de la Badet. Erau vaccinuri insemnate cu un cod special, care aratau ca ele sunt mai mult experimentale si acele vaccinuri au fost administrate la copii. Spune documentul de la Ministerul Sanatatii, care a fost sters de pe site. Cu acele vaccinuri au fost vaccinati copiii de la Arges. De aceea au murit”.

Şerban Huidu, reacţie acidă la adresa Oliviei Steer: „Eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta! Lasă-i pe ăia deştepţi să perpetueze specia”

„Sunt mama, am doi copii. As vrea ca orice parinte sa existe un vaccin de incredere cu care sa-mi vaccinez copiii si sa-i pun la adapost de orice boala contagioasa. As fi prima la cabinet sa-mi vaccinez copiii. Nimeni nu poate insa sa-mi explice de ce exista mercur acolo, aluminiu si tot felul de substante chimice. Am intrebat, dar raspunsul nu m-a multumit. Contine neurotoxine vaccinul, care ajung in sistemul vascular”.

Andi Moisescu sare în apărarea soţiei sale: “Olivia Steer a fost pur şi simplu linşată”

„Se incearca sa se gaseasca un tap ispasitor. Oamenii traiesc intr-o vreme in care se pot informa, este dreptul lor constitutional sa se informeze. Oamenii deschid ochii si afla informatii. (…) Ce fac eu nu conteaza. Sa vorbim de vaccinuri. Exista doua tabere si in randul specialistilor. Nu am studii medicale. Trebuie sa asculti ce spun ambele tabere din lumea medicala si sa le cantaresc, pentru ca trebuie sa iau decizii medicale in ceea ce ii priveste pe copiii mei sau pe mine.”

„Se incearca sa se gaseasca un tap ispasitor. Oamenii traiesc intr-o vreme in care se pot informa, este dreptul lor constitutional sa se informeze. Oamenii deschid ochii si afla informatii. Ce fac eu nu conteaza. Sa vorbim de vaccinuri. Exista doua tabere si in randul specialistilor. Nu am studii medicale. Trebuie sa asculti ce spun ambele tabere din lumea medicala si sa le cantaresc, pentru ca trebuie sa iau decizii medicale in ceea ce ii priveste pe copiii mei sau pe mine. De ce pe orice prospect al vaccinurilor, la efecte secundare, este trecut autismul?”